Keystone logo
Azerbaijan Medical University

Azerbaijan Medical University

Azerbaijan Medical University

Introducere

Bine ati venit la unul dintre cele mai bune și cele mai avansate de locuri de învățare din lume. Începând cu anul 1996 facultatea de studenți internaționali și-a instruit mii de doctori în medicină, Stomatologi (dentisti) și farmaciști.

Azerbaidjan University Medical (AMU) fondat în 1930, este una dintre cele mai mari și cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din țară.

Există 5 facultăți care includ: Medicina Generala, profilaxiei medicale, Stomatologie (Stomatologie), Medicina Militara, farmaceutice.

În acest moment sunt 8000 de studenți (inclusiv 1171 de studenți străini), care studiază la universitate. Cursurile sunt predate prin 74 de departamente academice de către un personal cuprinzător de peste 1628 de profesioniști instruiți.

Există 5 facultăți care includ:

01. MEDICINA GENERALA

Pe parcursul ultimilor 10 ani, au fost publicate 2768 de lucrări științifice ale angajaților facultății, 467 dintre ele sunt manuale, suplimentele manual și alte lucrări de educație-metodica, 1173 sunt articolul revistelor, 1128 sunt teza de 605 de lucrări sunt publicate în rezumatele științifice ale țărilor străine și în materialele conferinței.

02. MEDICAL profilaxiei

03. STOMATOLOGIE

Facultatea de Stomatologie din Azerbaijan Medical University a fost organizată în 1954. Scopul fundatiei al facultății a fost de a oferi populației republicii noastre cu specialiști de înaltă calificare la dentist.

04. Medicina Militara

05. Preparate farmaceutice

Mai multe tipuri de doctori Chimie si Stiinte Biologice de lucru în Azerbaidjan, Academia Națională de Științe sunt absolvenți ai Departamentului de Farmacologie de la Universitatea Medicala Azerbaidjan.

Azerbaidjan

În primul deceniu al acestui secol, Azerbaidjanul a fost acasa, la una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din lume. Condus de expansiunea rapidă a sectorului de petrol și gaze, country,Äôs PIB sa triplat între 2003 și 2011. Creșterea economică a răcit în ultimii ani, dar Azerbaidjanul și-a făcut totuși o tranziție foarte mare succes la o economie de piață în expansiune de la dobândirea independenței sale față de fosta Uniune Sovietică, în 1991. O țară de mai mult de nouă milioane de oameni, Azerbaidjan se află la intersecția dintre Europa de Est și Asia de Vest. Se învecinează imediat de Turcia, Iran și Rusia, și împarte regiunea cu alte foste republici sovietice, inclusiv Georgia și Kazahstan.

Cine suntem si ce oferim?

 • TRC Colegii parte a grupului educațional CNT de companii.
 • reprezentant exclusiv la nivel mondial al AMU.
 • O companie europeană cu cod european de etică.
 • lungi ani de experiență.
 • Nu un agent, ci un reprezentant Universitatea

birouri de legătură permanente la nivel mondial

Cazare & Suport

 • elevii TRC Colegii AMU au garantat pe cazare de partajare campus în cazul în care doresc
 • studenții TRC Colegii au AMU TV gratuit și Wi-Fi oferite în camerele lor
 • elevii CNT Colegii AMU au o mașină de spălat și frigider furnizate în camerele lor
 • elevii CNT Colegii AMU au un TRC Colegii Adult Mentor (Dr. de Medicina)
AMU

AMU Jewel Azerbaidjanului Universități

 • Membru al Registrului Internațional (din 1996)
 • Membru al Asociației Universităților de la Marea Neagră (din 1999)
 • Membru al Asociației Universităților Internaționale (din 2000)
 • Membru titular al Asociației Universităților Europene (din 2002)

Locații

 • Baku

  Azərbaycan Tibb Unversteti Samad Vurghun, , Baku

  Întrebări