Keystone logo
Augusta University Doctor în filosofie cu specializare în medicină genomică
Augusta University

Doctor în filosofie cu specializare în medicină genomică

Augusta, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de Medicină Genomică oferă un mediu remarcabil de cercetare pentru studierea principiilor și practicii medicinii genomice, inclusiv genetica, genomica, proteomica, descoperirea medicamentelor, farmacogenomica și analiza datelor computaționale.

Programul de Medicină Genomică oferă un mediu de cercetare interdisciplinar și de ultimă generație pentru tehnologiile genetice, genomice, proteomice și de calcul pentru a avansa medicina. Interesele cercetării facultății traversează mai multe discipline, inclusiv diabetul, autoimunitatea, obezitatea, biologia computațională, cancerul și bioinformatica. Curriculum-ul de bază oferă fundamentul pentru abordarea problemelor biologice complexe utilizând tehnologii integrate de mare viteză.

Studenții vor învăța de la experți cum să utilizeze tehnologii moderne, de mare capacitate, modele in vitro și in vivo și date despre pacienți pentru a studia bolile umane, a crea instrumente de diagnostic și a dezvolta noi terapii. Experiența facultății care contribuie include genomică, proteomică, biologie moleculară, descoperirea medicamentelor, biologie computațională și bioinformatică. Distinctele noastre facultăți învață cum să abordeze întrebări biologice fundamentale și complexe cu aceste tehnici în diferite domenii de cercetare - de la diabet la cancer până la cercetarea viziunii.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare