Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Introducere

Consiliul Regenților definește Augusta University drept colegiul de sănătate / științe / medicină din Georgia. Și noi suntem asta. Cu mândrie. Suntem, de asemenea, o universitate de cercetare dinamică și cuprinzătoare, care oferă peste 150 de domenii de studiu în zece colegii, prin programe universitare, postuniversitare și profesionale.

Cu locații în Augusta și în campusuri satelit din Atena, Albany, Roma și Savannah, cele zece colegii și școli ale universității au un impact cu adevărat la nivel de stat în Georgia.

Augusta University este pentru cei care vor să reușească. Este pentru oamenii care vor să facă diferența, care doresc o experiență care să le ofere instrumentele necesare pentru a câștiga în viață. Ei pun oportunitatea pe primul loc, doresc interacțiune și leadership și vor să meargă pe drumul lor. Sunt genul de oameni care doresc să-i ajute pe ceilalți interesați de tehnologiile emergente și filozofiile antice și vor să fie provocați.

În calitate de student, vă puteți concentra asupra a ceea ce vă inspiră. Ajutăm elevii să-și găsească drumul și să își alinieze obiectivele pregătindu-i pentru succes. Încă din prima zi, elevii sunt sprijiniți prin învățare îmbogățită în interiorul și în afara clasei. Educația completă pe care o veți primi vă va pregăti pentru o oportunitate nemărginită.

Oferim peste 80 de programe postuniversitare în 10 școli și colegii. Concepute pentru a pregăti următoarea generație de lideri, programele noastre promovează descoperirea, excelența, studiul interdisciplinar, inovația, comunicarea și colaborarea. Oriunde vă aflați în călătoria dvs. academică, comunitatea noastră vă așteaptă să vă puneți amprenta.

Recreerea în campusul Augusta University oferă studenților, facultăților și personalului Augusta University oportunități de a participa la activități fizice și culturale. Mai multe oportunități din campus scufundă studenții în experiențe din viața reală, care dezvoltă abilitățile și abilitățile necesare de conducere.

Locații

  • 15th Street,1120, 30912, Augusta

Întrebări