Keystone logo
Alte University Doctor în Stomatologie (engleză) Program
Alte University

Doctor în Stomatologie (engleză) Program

Tbilisi, Georgia

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 4.500 *

În campus

* studenti internationali

Introducere

Școala Internațională de Medicină oferă un program educațional de Stomatologie (în limba engleză) într-o singură etapă.

Programul își propune să ofere studenților cunoștințe sistemice profunde și să dezvolte abilități practice prin principiile internaționale ale educației dentare, să dobândească abilități clinice și de cercetare în domeniul stomatologiei și să pregătească o educație relevantă pentru învățarea și dezvoltarea continuă pentru a deveni profesioniști.

Procesul de învățare, alături de predarea teoretică, se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice. Studentul efectuează practic toate manipulările pe fantomă care sunt furnizate de program. Această metodă de predare este sigură. Studentul are posibilitatea de a efectua orice manipulare sau procedură pe fantomă de mai multe ori și apoi de a trata pacientul sub supravegherea unui profesor sau conferențiar. Universitatea dispune de o clinică stomatologică, care oferă mai multe oportunități pentru lucrări practice.

În plus, universitatea colaborează cu mai multe clinici stomatologice dotate cu tehnologii stomatologice moderne și cu dentiști de înaltă calificare. Deoarece sănătatea orală este o parte integrantă a sănătății generale și bolile orale sunt corelate cu bolile sistemice, programul include formarea în domeniul bolilor sistemice.

Universitatea colaborează cu spitale multidisciplinare pentru a-i învăța pe studenți despre bolile sistemice într-un cadru clinic. Programul se concentrează pe dezvoltarea abilităților de cercetare, astfel încât absolvenții să poată lucra și să-și continue studiile atât în domeniul practic, cât și în cel științific.

Cea mai bună experiență clinică din țară

În special, Alte University oferă cea mai bună experiență clinică din țară. Alte University este partenerul exclusiv al celui mai mare furnizor de servicii medicale din Georgia, Evex Group, care reunește până la 100 de spitale și clinici din întreaga țară și oferă studenților noștri oportunități excepționale de a avea o experiență clinică completă în timpul studiilor la Alte University. Unul dintre cele mai mari spitale din cadrul Evex Group, Spitalul Universitar Ivane Bokeria, este o clinică afiliată Universității Alte, ceea ce înseamnă că studenții noștri își desfășoară zilnic disciplinele clinice în incinta acestui spital.

Servicii: Mai mult de 20 de servicii și îngrijire ambulatorie completă sunt disponibile pentru pacienții de la IV. Bokeria University Hospital: Îngrijire de urgență, Neurochirurgie, Chirurgie cardiacă, Chirurgie generală, Chirurgie vasculară, Cardiologie, Chirurgie maxilo-facială, Transplant de ficat și rinichi etc.

Acreditare și recunoaștere internațională

Școala Medicală Internațională și programele sale sunt

Recunoscut și aprobat de

  • Federația Mondială pentru Educație Medicală (WFME)
  • Comisia medicală națională (NMC)
  • Organizația Mondială a Sănătății (OMS)
  • Comisia educațională pentru absolvenții străini de medicină (ECFMG)
  • Consiliul pentru învățământ superior din Turcia
  • Ministerul Învățământului Superior și al Cercetării Științifice din Sudan

Membri ai

  • Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA)
  • Asociația pentru Educație Medicală în Europa (AMEE)

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

De ce să studiezi la Alte University

Despre Școală

Întrebări