Keystone logo
© Alte University
Alte University

Alte University

Alte University

Introducere

Bine ați venit la Alte University, o instituție renumită pentru mediul său multicultural, cu studenți reprezentând peste 32 de naționalități. Universitatea noastră este dedicată promovării incluziunii și a oportunităților egale pentru toți. Prin parteneriate strategice cu instituții de învățământ internaționale de renume, îmbunătățim semnificativ dezvoltarea academică atât a studenților noștri, cât și a cadrelor didactice.

Numele "ALTE" reflectă în mod profund misiunea noastră. Simbolizând punctul cel mai înalt și urmărirea excelenței, acesta întruchipează dedicarea noastră de a ghida indivizii spre potențialul lor maxim.

Alte University oferă cu mândrie trei programe internaționale apreciate: programul One-cycle Medical Doctor, programul One-cycle Dentistry și programul Bachelor of Computer Science. Desfășurăm admiterea de două ori pe an, cu intrări în toamnă (începând în octombrie) și în primăvară (începând în martie), asigurând flexibilitate și accesibilitate pentru viitorii studenți din întreaga lume.

Locații

  • Tbilisi

    Tbilisi, Georgia, University St. N2, 0177, Tbilisi

Întrebări