Keystone logo
Allen College Master în științe în terapie ocupațională
Allen College

Master în științe în terapie ocupațională

Waterloo, Statele Unite ale Americii

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Terapia ocupațională implică utilizarea holistică a ocupațiilor zilnice normale pentru a ajuta indivizii de-a lungul întregii vieți să participe la cel mai înalt nivel la activități semnificative și cu scop. Scopul final este de a susține satisfacția vieții printr-o participare și un angajament optim în contextele proprii. Terapeuții ocupaționali (OT) sunt instruiți să utilizeze intervenții bazate pe ocupație pentru a promova sănătatea, a îmbunătăți, a restabili, a menține funcția și / sau a preveni alte dizabilități. Lucrând în cooperare cu alți profesioniști din domeniul sănătății și angajându-se în intervenții bazate pe dovezi, OT poate sprijini clienții în atingerea celui mai înalt nivel posibil de independență.

Diploma de Master în Științe (MS) a Allen College în terapie ocupațională necesită aproximativ 27 de luni de pregătire la clasă și lucrări de teren. Conținutul programului sprijină elevul să învețe să raționeze critic, să judece în mod eficient dovezile actuale și să dezvolte abilități de calitate necesare pentru a oferi îngrijire bazată pe ocupație, centrată pe client, care este culturală adecvată și respectuoasă. Experiențele de lucru pe teren sunt programate în fiecare semestru al programului pentru a dezvolta abilitățile de servicii directe ale elevului și pentru a se asigura că sunt bine versați în operațiunile fundamentale ale diferitelor setări de practică. Experiențele suplimentare ale serviciilor de informare sunt concepute pentru a ajuta elevul să dezvolte activități de advocacy, management, leadership și abilități pentru a fi utilizate în diferite setări de practică.

În calitate de absolvenți ai programului, acești studenți vor emula valorile fundamentale ale instituției: îngrijire, comunitate, integritate, învățare, calitate și responsabilitate . Satisfacția vieții rezultă din participarea cu succes la ocupații apreciate, care sunt adecvate contextelor noastre actuale din jur. Studenții din programul Allen College OT vor colabora cu clienții, familiile și alte sisteme de sprijin pentru a dezvolta planuri de îngrijire care să corespundă capacităților clienților și să sprijine dezvoltarea de noi abilități necesare pentru a satisface nevoile lor actuale de îngrijire a sănătății. În cele din urmă, absolvenții programului vor fi pregătiți să practice cu o înțelegere clară a tendințelor emergente în sănătatea globală și vor putea folosi valorile justiției sociale, deoarece își asistă clienții în atingerea rezultatelor dorite de îngrijire a sănătății.

Absolvenții programului sunt eligibili să participe la examenul de certificare național administrat de Consiliul Național pentru Certificare în Terapia Ocupațională (NBCOT). După finalizarea cu succes a acestui examen, persoana va fi terapeut ocupațional, înregistrat (OTR).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în terapie ocupațională (preînregistrare)
    • Carlisle, Regatul Unit
  • Diplomă în asistent terapeut ocupațional și asistent fizioterapeut
    • London, Canada
  • Doctorat în Terapie Ocupațională: Terapie Ocupațională Entry-Level
    • Medford, Statele Unite ale Americii