Keystone logo
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Introducere

Est exterior

Misiunea noastră

Albany Law School educă și împuternicește liderii de mâine în practica de drept, de afaceri, de interes public, și de guvern. Noi conectați la clasă la profesie, guvern, și comunitatea prin învățare pe bază de experiență, burse de studiu angajat, precum și o rețea solidă de absolventi și susținători. Învățare la Albany Law School este un joint-venture între studenți și membri ai facultăților, susținute de personal, administratori, absolventi, iar Consiliul de administrație. Studenții noștri dezvoltă o înțelegere sofisticată a politicii juridice și de doctrină, o gamă largă de competențe profesionale, precum și un angajament profund pentru dreptate și valorile etice.

Viziunea noastra

Școala de drept din Albany este recunoscută drept o comunitate de învățare centrat pe elev, care oferă un program riguros, inovator de educație juridică care răspunde în mod adecvat nevoilor și oportunităților în schimbare. Facultatea de drept oferă oportunitate Pathways care atrag studenții cu o gamă diversă de interese și medii și se pregătește absolvenți pentru o carieră extraordinare în drept, de afaceri, de interes public și de guvern. Condus de savanți facultate și profesori angajat la avansarea legii și justiția, studenții vor dezvolta abilități, cunoștințe și valori profesionale pentru a contribui la și să conducă într-o societate globală. După cum absolvenții ei se vor alătura o comunitate înfloritoare absolventi dedicat succesul școlii de drept, studenții săi, și a misiunii sale.


albanylaw02

Planul: Oportunitate Caile

Căile de oportunitate reprezintă o trăsătură definitorie pentru Scoala de Drept din Albany. Bazându-ne pe locația, independența și comunitatea noastră, am creat căi de oportunități pentru a inspira, a susține și a oferi îndrumare studenților noștri, în timp ce explorează și urmăresc domenii de fond identificate prin cercetarea pieței ca fiind coapte cu posibilitățile de carieră. Aceste căi includ piețele de afaceri, fiscale și financiare; Apărarea civilă și penală; Guvern, politică și serviciu public; sănătate; Inovarea și spiritul antreprenorial; Și interesul public. Căile de oportunitate ne modelează programele educaționale și de mentorat, ne ajută să identificăm parteneriate strategice și culminează cu căi profesionale care leagă studenții cu angajatorii și mentorii pe tot parcursul vieții.

Caile de oportunitate definesc domeniile de diferențiere și de a oferi o directie pentru candidați, studenți și absolvenți.

Caile de oportunitate sunt:

 • Piețele financiare de afaceri, fiscale și;
 • Advocacy civil și penal;
 • Guvern, politică și Serviciul Public;
 • Sănătate;
 • Inovație și spirit antreprenorial;
 • și Drept de interes public.

Căile de oportunități informează programele educaționale și de mentorat și culminează cu căi profesionale care leagă studenții cu angajatorii și cu mentorii de-a lungul vieții.

Dezvoltarea profesională a studenților se află în centrul fiecărei căi de oportunități. Recrutarea studenților cu medii bine adaptate succesului pe căi, Facultatea de Drept oferă elevilor un curriculum bogat, oportunități clinice și de plasare în câmp, consilieri de facultate, mentori de absolvenți, grupuri de afilieri de la egal la egal și formare profesională în conformitate cu fiecare cale de oportunitate. Clinica noastra si Centrul de Justitie, Centrul de Drept al Guvernului, Institutul de Reglementare a Pieței Financiare, Centrul de Excelenta in Drept de predare și rețeaua noastră bogată de Alumni și susținători toți vor contribui la dezvoltarea profesională și oportunitățile oferite de fiecare elev Albany Law School. Fiecare cale cuprinde o varietate de linii juridice de fond sau concentrații, care vor fi disponibile tuturor studenților. De exemplu, un student poate lua cursuri în dreptul internațional în timp ce urmăresc oricare dintre căile.

O măsură a succesului unei școli de drept este capacitatea sa de a plasa studenții în domeniile lor alese la absolvire. Albany Law School se angajează să utilizeze Pathways sale oportunitate, pentru a optimiza avantajul competitiv absolvenților noștri și de pregătire pentru a obține locuri de muncă în domeniile lor de ales. Vom lucra cu fiecare elev pentru a maximiza posibilitatea de plasare de carieră dorit și succesul profesional și personal.

Caile identificate în acest plan nu sunt fixe sau statice. Caile vor fi evaluate anual, și modificate sau înlocuite după cum este necesar, pentru a se asigura că acestea furnizează studenților noștri cu programul academic cel mai riguros și eficient, și sunt plasarea absolvenților noștri în cea mai bună poziție pentru a reuși, după facultatea de drept în lumina realităților actuale a profesiei și piața locurilor de muncă.

Locații

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Întrebări