Keystone logo
ALACC Health College Australia

ALACC Health College Australia

ALACC Health College Australia

Introducere

ALACC este un colegiu de educație și formare profesională (VET) cu sediul în Melbourne (Preston), care oferă cursuri recunoscute la nivel național.

ALACC se angajează să ofere educație și instruire flexibile și inovatoare. La ALACC, înțelegem diferențele dintre experiența, aptitudinea și stilurile de învățare ale fiecărui student.

ALACC oferă, de asemenea, o atmosferă prietenoasă și multiculturală. Personalul nostru este bine calificat și se interesează în mod individual de fiecare student. Cu studenți din mai multe țări diferite, puteți fi sigur că veți obține experiență internațională și puteți fi complet încrezător să vă aventurați la locul de muncă sau să continuați studii cu comunicări bine dezvoltate și abilități interpersonale.

ALACC are un campus în Preston (suburbii nordice) unde sunt livrați atât studenți locali, cât și internaționali. Campusul Preston are săli de clasă bine echipate, facilități de calcul cu conectivitate Wi-Fi, laborator demonstrativ practic de asistență medicală, bibliotecă și facilități de recreere pentru studenți și acces ușor la mijloacele de transport în comun.

Locații

  • Plenty Road,169, 3072, Preston

Întrebări