Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Introducere

Universitatea AdventHealth este o instituție adventistă de ziua a șaptea specializată în educația medicală într-un mediu care afirmă credința. Orientată spre servicii și ghidată de valorile de îngrijire, excelență, spiritualitate și administrare, Universitatea caută să dezvolte lideri care vor practica asistența medicală ca minister.

Universitatea AdventHealth este un lider în educația medicală, transformând știința și practica îngrijirii întregi și dezvoltând profesioniști influenți de compasiune neobișnuită.

Universitatea AdventHealth are o bogată tradiție asociată cu mișcările de reformă pionieră în domeniul sănătății (1866) și educației (1872) începute de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Biserica operează acum una dintre cele mai mari rețele la nivel mondial de unități de sănătate și educație din lume.

Sistemul de sănătate extinde slujirea vindecării lui Hristos la pacienții din 173 de spitale, 126 de case de bătrâni și 294 de clinici din întreaga lume. Campusul universitar este situat lângă AdventHealth Orlando - una dintre cele mai mari facilități medicale din stat - și de câțiva ani conduce spitalul cu numărul 1 din Florida (US News & World Report).

Sistemul de învățământ extinde slujirea predării lui Hristos la elevii din 7.579 de școli care deservesc peste 1,8 milioane de elevi. AHU este unul dintre cele 114 colegii și universități adventiste care operează în întreaga lume. Acest sistem educațional reprezintă cel mai mare operat de orice confesiune creștină protestantă.

Locații

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Programe

    Întrebări