Keystone logo
American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

Introducere

American College Of Veterinary Surgeons ( ACVS ) este consiliul de specialitate care stabilește standardele pentru profesionalism avansat în chirurgia veterinară. American College Of Veterinary Surgeons este Asociația Medicală Veterinară Americană (AVMA), recunoscută organizației de specialitate veterinară ™ pentru certificarea medicilor veterinari în chirurgia animalelor mari și a chirurgiei animalelor mici. American College Of Veterinary Surgeons supus unei evaluări cuprinzătoare de către Consiliul American de Specialități Veterinare (ABVS), un comitet al Asociației Medicale Veterinare Americane, la fiecare trei ani, pentru a ne asigura că menținem standardele cerute pentru procesul nostru de certificare.

În urma examenului de certificare din 2020, American College Of Veterinary Surgeons include peste 2.200 de diplomați. Aproximativ 70 de medici veterinari își câștigă acreditările de diplomat în fiecare an. Mai mult de 65 la sută din diplomații colegiului operează în practici private și de specialitate care acceptă cazuri de recomandare de la practicienii de îngrijire primară. Restul este angajat în principal de instituțiile academice și industrie, unde predă, efectuează cercetări, practică în spitale didactice și dezvoltă noi produse și tratamente care îmbunătățesc calitatea asistenței medicale veterinare și umane.

American College Of Veterinary Surgeons definește standardele de excelență chirurgicală pentru profesie, promovează progresele în chirurgia veterinară și oferă cele mai noi programe educaționale chirurgicale. Prin promovarea celor mai înalte standarde de excelență în chirurgia veterinară, colegiul ajută profesia veterinară să își atingă obiectivele de a oferi servicii remarcabile publicului și îngrijirea animalelor.

Misiunea American College Of Veterinary Surgeons este să promoveze arta și știința chirurgiei și să promoveze excelența în îngrijirea sănătății animalelor prin cercetare, educație și servicii pentru public.

Locații

  • Germantown

    Crystal Rock Drive,19785, 20874, Germantown

    Întrebări