Keystone logo
Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Australian College Of Nursing

Introducere

College of Nursing Australia ( ACN ) se angajează să promoveze conducerea asistenților medicali pentru a spori asistența medicală. La colegiul nostru, credem cu tărie că toate asistentele medicale pot fi lideri, indiferent de funcția lor sau de nivelul de vechime. Adunând mii de asistenți medicali extraordinari din toată țara, construim o voce puternică colectivă pentru asistență medicală și comandăm respectul și recunoașterea pe care profesia noastră o merită.

Oferim membrilor noștri oportunități de a-și modela declarațiile de poziție cu privire la aspecte importante ale asistenței medicale, îngrijirii vârstnicilor și furnizării asistenței medicale către toți australienii.

Ca organizație educațională, cursurile noastre postuniversitare, de dezvoltare profesională continuă (CPD) și de formare sunt renumite pentru dotarea asistenților medicali cu cunoștințe suplimentare despre specialitatea aleasă și extinderea abilităților lor clinice. Suntem specializați în educație pentru conducerea asistenților medicali, cursuri și ateliere. College of Nursing Australia dezvoltă, de asemenea, cursuri de educație personalizate pentru a satisface nevoile de formare organizațională.

Locații

  • 1 Napier Close, Deakin ACT 2600, 2600, Canberra

  • Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150, 2150, Sydney

Întrebări