Keystone logo
© TBA
The American College of Norway

The American College of Norway

The American College of Norway

Introducere

Descoperiți o aventură captivantă de studiu în străinătate la The American College of Norway ( ACN ), unde puteți experimenta cadre universitare de top și vă puteți cufunda în cultura locală. ACN are 30 de ani de experiență în a ajuta studenții să profite la maximum de timpul lor studiind în străinătate. ACN salută un corp de studenți divers, cu americani și studenți internaționali care studiază alături de norvegieni. Micul campus, care admite doar 50 de studenți în fiecare an, asigură o comunitate strânsă în care studenții construiesc legături de durată atât cu colegii, cât și cu profesorii. Fie pentru un semestru, pentru întregul an universitar sau pentru programul de vară foarte popular, ACN oferă o oportunitate unică pentru studenții de la mai multe niveluri academice.

Curriculum-ul, predat de o facultate americană cu experiență, se aliniază cu cerințele de licență din SUA, favorizând o tranziție academică confortabilă. Comunitatea de viață/învățare a ACN se extinde dincolo de sălile de clasă, încurajând învățarea colaborativă între elevi. Acest mediu incluziv este perfect pentru cei care caută o experiență de sprijin în străinătate. Din punct de vedere academic, ACN oferă un curriculum dinamic, cu cursuri predate de profesori vizitatori din universitățile de top din SUA. Ofertele de curs în schimbare în fiecare semestru oferă diverse discipline care îndeplinesc cerințele generale de educație sau servesc ca opțiuni la universitățile din SUA. Studenții norvegieni aleg adesea ACN pentru a experimenta un an de studii universitare americane înainte de a-și finaliza studiile în SUA, facilitat de parteneriatele ACN cu universitățile americane.

Dincolo de mediul academic, ACN este mândru de comunitatea sa animată din campus, cu o varietate de activități, evenimente și excursii. De la evenimente culturale la cursuri de călătorie, studenții de la ACN sunt cufundați într-o experiență captivantă și îmbogățitoare. Situat în fermecătorul oraș de coastă Moss, la doar 40 de minute de mers cu trenul de Oslo, ACN oferă tot ce este mai bun din ambele lumi - intimitatea unui oraș mic, cu acces ușor la capitala vibrantă. Moss oferă un fundal idilic pentru o experiență de studiu cu adevărat captivantă în străinătate. Alăturați-vă nouă la The American College of Norway , unde excelența academică și explorarea culturală creează amintiri care durează toată viața. Aplică acum și îmbrățișează aventura!

Caracteristici Campus

The American College of Norway este situat în Moss, Norvegia încă din anul său inaugural. A avea un program precum ACN într-un oraș precum Moss ajută la crearea unui sentiment de comunitate pentru studenții, profesorii și personalul nostru. Cu clasele găzduite într-o singură clădire și sălile de reședință din campus chiar lângă stradă, studenții ajung să se cunoască cu adevărat. Acest mediu ajută la crearea unei comunități strânse, care învață în viață, în care toată lumea are un sentiment de apartenență.

carcasă

Locuința în campus este o mare parte a vieții studențești în Norvegia și a experienței ACN . Căminele studențești recent renovate și moderne sunt situate la doar câteva minute de școală. Dormitoarele comune au unul sau două dormitoare și zone comune comune. Toate apartamentele au o bucătărie cu o mică zonă de luat masa, o intrare și o baie. Fiecare baie are mașini de spălat rufe individuale. Fiecare bucătărie din campus este echipată cu un frigider/congelator și un cuptor. Dormitoarele sunt mobilate cu pat, pernă și cuvertură, birou, scaun și un dulap.

  Admitere

  ACN are admitere continuă, dar studenții care depun o cerere completă până la 1 mai au prioritate pentru admiterea în semestrul de toamnă. Acceptăm până la 50 de studenți în fiecare an. Majoritatea studenților ACN sunt norvegieni și mulți dintre ei solicită ACN imediat după absolvirea liceului.

  Cerințe pentru studenții norvegieni

  • Abilități generale de studiu
  • Media recomandată este 4,0
  • Trebuie să trimiteți un formular de cerere complet completat și să ne trimiteți documentele relevante până la data limită de aplicare.
  • Aplicația ta trebuie să conțină un eseu în limba engleză care să răspundă la întrebarea „De ce mă interesează această oportunitate educațională?”

  Cerințe pentru studenții internaționali

  • O diploma de liceu.
  • Studenții deja înscriși la o universitate trebuie să aibă o bună stare academică.
  • Trebuie să completați cererea noastră online și să trimiteți documentele relevante înainte de termenul limită.
  • Aplicația dvs. trebuie să includă un eseu care să răspundă la întrebarea „De ce mă interesează această oportunitate educațională?”.
  • Studenții de la universitățile noastre partenere ar trebui să contacteze birourile lor internaționale pentru informații și cereri (se aplică termenele limită ale universităților partenere).

  Mărturii studențești

  Locații

  • Moss

   American College of Norway, Skoggata 2, Moss, Norway, 1530, Moss

   Întrebări