Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Introducere

Una dintre școlile tehnice de top din NJ, Advantage Career Institute Medical & Dental School din Central New Jersey, oferă diverse programe în industriile medicale și dentare la cerere. Oferim instruire practică în școala noastră complet asistată de asistenți dentari și medicali din New Jersey, oferind cursuri mici cu stații de lucru individuale pentru toți elevii noștri.

Suntem una dintre școlile tehnice de top din NJ, situată central pentru confortul dumneavoastră. Oferim tuturor studenților noștri o instalație de ultimă generație și instructori profesioniști cu experiență. Obiectivul programelor de formare primară la școala noastră de asistenți medicali și stomatologici din New Jersey este de a asigura studenților dobândirea abilităților de asistent dentar și medical de care au nevoie, precum și de a demonstra competența într-o varietate de proceduri de cabinet medical și stomatologic și tehnici de laborator, inclusiv Radiologie dentară, flebotomie și certificare EKG.

Experiența noastră academică unică cuprinde practici de admitere selectivă, programe educaționale de înaltă calitate și provocatoare și un program cuprinzător de dezvoltare a carierei, toate livrate într-un mediu favorabil și favorabil.

Ne-am angajat să oferim studenților noștri cea mai bună experiență de formare și dezvoltare a carierei disponibile, motiv pentru care nu ne oprim doar la educație - oferim, de asemenea, asistență profesională continuă pentru toți absolvenții noștri prin Programul nostru de asistență în carieră.

Advantage Career Institute este acreditat de Asociația Statelor Mijlocii a colegiilor și școlilor și aprobat de Departamentul de Educație al Statului New Jersey și Departamentul Muncii din New Jersey.

Locații

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Întrebări