Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Introducere

Fiind prima școală care oferă programe de acupunctură profesională și medicină tradițională chineză (TCM) în Alberta, conducerea Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine din acest domeniu nu a fost niciodată modificată. Ne-am demonstrat în mod repetat poziția de lider în educație, cercetare și inovare, iar programele noastre sunt recunoscute în Canada, SUA (NCCAOM) și China.

Scopul nostru nu este doar să predăm acupunctura și TCM; în schimb, Mandatul nostru este să oferim instrumentele necesare pentru a deveni un practicant cu înaltă calificare, care nu este împiedicat de limitări.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine este un loc de creștere și dezvoltare personală prin educația și colegii tăi. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine studenți Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine este plin de o gamă largă de culturi și medii, oferindu-vă șansa de a construi relații valoroase și de a cultiva spiritul deschis. Personalul nostru este pasionat, înțelegător și valorifică construirea unei relații cu studenții lor.

Locații

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Întrebări