Keystone logo
Academy New Zealand

Academy New Zealand

Academy New Zealand

Introducere

Noua Zeelandă academie Grupul este unul dintre furnizorii de învățământ privat cele stabilite din Noua Zeelandă oferind o gamă largă de Programe de învățare la niveluri de 1-5 privind cadrul de calificări din Noua Zeelandă.

Academy Noua Zeelandă oferă hands-on de învățare practică pentru a vă duce la următorul pas în cariera ta. Noi am fost de formare de studenți, din 1987 și experiența noastră este ceea ce ne face cu succes.

Studenții noștri beneficiază de comunitatea noastră puternică și Link-uri din industrie cu școli, patronat, Industrie și Agentii guvernamentale. Una dintre directivele noastre cheie este de a asigura cerințele locurilor de muncă locale sunt îndeplinite.

Ca parte a programului Academiei, noi oferim experiențe provocatoare pentru a ajuta la construirea încrederii, va trebui să îndeplinească o mare provocare: găsirea și păstrarea unui loc de muncă. timpul cu noi vă va permite să ia inițiativa și să ia șansele. Noi vedem succesul de zi cu zi, și să înțeleagă puterea sa de a motiva.

Pentru nostru Studenti internationali, Noi oferim Programul Tehnician Farmacie - Nivelul 5, care este calificarea aprobată NZQA necesară pentru a deveni Farmacie Dispensarul Tehnician. La finalizarea oricărui program de învățare, studenții Academiei vor fi atribuite standardele corespunzătoare unitare NZQA și a certificatelor naționale, oferind o certificare recunoscute la nivel național a aptitudinilor și a standardelor atinse.

Aici, la Academy Noua Zeelandă avem un accent unit în toate programele noastre; pentru a ajuta la toți studenții noștri câștig, calificări valoroase de calitate și abilități în industrii interesante și diverse. Valorile noastre sunt în centrul a tot ceea ce facem și aceste principii directoare ajuta la Academia Noua Zeelandă să fie prima alegere atunci când se studiază la subiecții noștri oferite.

"Academia Noua Zeelandă absolvent are cunoștințele, abilitățile lumea reală și calitățile profesionale și personale pentru a face o diferență" - Promisiunea noastră Absolvent

Locații

 • Auckland

  Academy New Zealand North Shore, 7 Argus Place, Hillcrest, 0627, Auckland

  • Christchurch

   Academy New Zealand Christchurch, 365 Madras Street, 8013, Christchurch

   Întrebări