Georgia

Numărul de instituții: 26
  • Tbilisi

  The International School of Economics was founded at Tbilisi State University in 2006, through a unique collaborative effort of the World Bank, BP, Open Society Institute, the governments of Georgia, Germany, Sweden and Norway.

  • Tbilisi

  Ilia State University fost fondată în 2006, ca urmare a unificării a 6 institute academice diferite cu istorii lungi și variate. În prezent, Ilia State University este una dintre cele mai importante instituții de cercetare și educație din Georgia, care își propune să creeze, să transfere și să aplice cunoștințe în scopul avansării științifice și dezvoltării societății atât la nivel local, cât și la nivel internațional. ISU oferă o comunitate academică extrem de avansată, unde studenții pot învăța de la experți și pot obține calificarea pe care o caută. Ilia State University reprezintă o legătură specială între studenți și profesori - o instituție educațională și științifică multifuncțională, unde activitatea comună a profesorilor, studenților, cercetătorilor și instructorilor creează un spațiu unificat pentru învățământul superior și cercetarea.

  • Tbilisi

  International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning.

  • Batumi

  Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate didactică recent înființată din Georgia, unde misiunea de trei ori a educației și cercetării este realizată cu succes de personal academic foarte pregătit, tehnologii de ultimă generație, laboratoare și săli de clasă. Universitatea Internațională BAU, Batumi oferă un program medical de înaltă calitate, care este acreditat internațional de WFME.

  • Tbilisi

  Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia.

  • Tbilisi

  Au trecut 26 de ani de la înființarea Caucasus International University (CIU) – LLC. Universitatea funcționează ca entitate juridică de drept privat - o societate cu răspundere limitată.

  • Tbilisi

  The Georgian American University (GAU) was established as an MBA project of Elene Jamarjashvili MBA, in 2001, during her study at Atlanta State University (USA). Initially, the university was designed as a School of Law with the graduates to be granted a Juris Doctor (JD) degree.

  • Tbilisi

  Misiunea noastră este să oferim studii superioare în medicină care se bazează pe știință și pe cele mai bune practici internaționale. Credem că oamenii educați ajută la creșterea conștientizării societății, la distrugerea stereotipurilor și la crearea libertății într-o societate care se bazează pe morală și independență intelectuală.

  • Zugdidi

  Misiunea Universității de Predare a Statului Shota Meskhia din Zugdidi: Stabilirea unui mediu educațional și de ocupare a forței de muncă pentru studenți, personal și alte părți interesate în conformitate cu cerințele pieței muncii schimbătoare; să creeze programe educaționale orientate spre ocuparea forței de muncă, învățarea și integritatea cercetării, precum și proiecte care susțin internaționalizarea și cursuri de formare / recalificare pe termen scurt.

  • Tbilisi

  Teatrul și filmul Shota Rustaveli Universitatea de Stat din Georgia formează actori de dramă și film, teatru muzical, păpuși, marionete și pantomimă, regizori de dramă, film și televiziune, cinematografi, critici de teatru și film, istorici de artă, specialiști în televiziune și altele mass-media, coregrafi, manageri de turism și experți din sectorul cultural-educațional.

  • Tbilisi

  Free University este unul dintre liderii din sfera educațională din Georgia. Universitatea se remarcă prin calitatea sa înaltă de educație, mediul modern de învățare și nivelul ridicat de ocupare a absolvenților.