Estonia

Numărul de instituții: 16
  • Tallinn

  The College`s mission is to offer the best applied IT education in the region, bringing together high-tech know-how and the practical needs of the information society, while being the axis of its development.

  • Tallinn

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) este o universitate privată foarte recunoscută din Estonia, situată în orașul inteligent multiplu premiat numit Ülemiste City. Temele cheie care leagă programele noastre sunt antreprenoriatul și creativitatea. Ne propunem să le oferim studenților noștri abilități, rețele și mentalități pentru a-și schimba viața și a avea impact asupra lumii! Salutăm studenți din întreaga lume pentru a studia programe de licență și masterat care pot fi luate în engleză, rusă și estonă. Programele noastre de studiu sunt susținute de o infrastructură IT adaptată nevoilor de învățământ cu normă întreagă, part-time, precum și învățării la distanță.

  • Tallinn

  The mission of the Estonian Academy of Music and Theatre is to contribute to the development of a human-centred Estonian society, the spread of a creative mindset and the preservation of the Estonian language and culture through education in the fields of music and theatre and the promotion of creative and research work.

  • Tartu

  Being a role model, we impact our community health behavior and shape a healthy living environment, integrate a variety of healthcare fields in studies and research and development, and we participate in the process of making decisions regarding healthcare policies. When learning and working in the College, we create an environment in which people acquire knowledge, skills, attitudes that help to make the community more cohesive and impact it and contribute to the development of Estonia.

  • Stockholm
  • Helsinki
  • Eindhoven
  • + 4 Mai mult

  Programele noastre de două grade combină educația tehnică excelentă cu formarea în inovare și antreprenoriat, precum și stagii la companii, parteneri din industrie și orașe din Europa.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mai mult

  EIT Manufacturing este o asociație europeană formată din universități, industrii și centre de cercetare de vârf legate de sectorul manufacturier, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă la nivel global și durabilă pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare. EIT Manufacturing oferă un program unic și excelent de educație înaltă, cu o mentalitate internațională și de incluziune, pentru a absolvi următoarea generație de inovatori și antreprenori în domeniul producției.

  • Reola

  Estonian Aviation Academy (EAVA), fondată în 1993, este o instituție de învățământ superior de top din regiunea baltică, care formează și formează specialiști pentru întreprinderile și organizațiile aviatice.

  • Tartu

  Kaitseväe Akadeemia (în continuare Academia) este o instituție națională de învățământ superior aplicată în domeniul apărării în sensul Legii privind instituțiile de învățământ superior profesional. Abrevierea estonă a Academiei este „KVA”. Academia este o unitate structurală a Forțelor de Apărare sub supravegherea directă a Comandantului Forțelor de Apărare. În îndeplinirea atribuțiilor sale, Academia reprezintă statul și forțele de apărare.

  • Tallinn

  TTK University of Applied Sciences TTK (TTK UAS) este o instituție de învățământ superior profesională de stat care oferă studii superioare competitive și cercetare aplicată în tehnologie, producție, inginerie civilă, logistică, economie și bunăstare. TTK UAS este cea mai mare universitate de științe aplicate din Estonia, educând în prezent peste 3000 de studenți, ceea ce face din TTK UAS a patra instituție de învățământ superior din Estonia.

  • Tartu

  Estonian University of Life Sciences este singura universitate din Estonia ale cărei priorități în activitățile academice și de cercetare asigură dezvoltarea durabilă a resurselor naturale necesare existenței Omului, precum și conservarea patrimoniului și a habitatului. Potrivit clasamentului QS World University Rankings by Subject (2019), Estonian University of Life Sciences este una dintre primele 50 de universități din lume în domeniul agriculturii și silviculturii, clasată pe locul 48. Universitatea aparține, de asemenea, în topul celor mai citate 1% facilități de cercetare din lume, profesorul nostru de fiziologie a plantelor Ülo Niinemets fiind cel mai citat cercetător eston.

  • London
  • Madrid
  • Tallinn
  • + 6 Mai mult

  Învățați de la facultate și personalul universităților noastre partenere din UE de top tehnologic. Dobândiți experiență practică prin cazuri de companie, lucru pe proiecte și colaborare. Cursuri de școlarizare la prețuri competitive. Distrați-vă întâlnirea și relaționarea cu studenți cu gânduri similare din întreaga lume!