Keystone logo

13 Doctorat Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală

Doctoratul de doctorat este doctor în filosofie și este o diplomă de absolvent destinată celor care doresc să efectueze cercetări ample într-un domeniu ales. Această cercetare uneori cuprinde o perioadă de timp de aproximativ patru ani și, de obicei, culminează în scrierea unei teze finale.

Ce este un doctorat în domeniul sănătății? Aceasta este o alegere bună pentru studenții care doresc să-și concentreze cercetarea asupra domeniilor legate de sănătatea umană. Fiecare școală oferă propria sa curriculă, dar unele teme comune pot include microbii și imunitatea, sănătatea și informatica pacientului și a populației, biomarkeri și gene și dispozitive medicale. O mare parte din studiile studenților se pot roti în jurul unor probleme medicale complexe care au impact social și biologic.

Elevii care studiază domeniul asistenței medicale beneficiază de faptul că pot dobândi abilități analitice și de rezolvare a problemelor care sunt esențiale pentru o carieră în acest domeniu. De asemenea, aceștia dezvoltă de obicei o capacitate puternică de a colabora și de a comunica cu ceilalți pentru a rezolva problemele, iar acest lucru este benefic în toate domeniile vieții.

Elevii trebuie să ia în considerare cheltuielile de școlarizare și alte costuri înainte de a se angaja la un anumit program de doctorat. Numeroși factori afectează cerința financiară totală, astfel încât elevii ar trebui să sune sau să trimită prin e-mail anumite școli pentru a solicita taxele, precum și orice ajutor financiar potențial.

Carierele care pot fi disponibile pentru absolvenții de doctorat diferă foarte mult și sunt în mare măsură dependente de domeniile specifice de cercetare, precum și de alte formări sau experiențe. Fiind cercetător la o mare universitate, sistem spitalicesc, agenție guvernamentală sau centru biomedical este o poziție comună. Alte titluri de locuri de muncă pot include dezvoltatorul serviciilor comunitare de sănătate, specialistul în promovarea sănătății, managerul serviciului de sănătate, consultantul pentru sănătatea mintală, terapeutul ocupațional sau medicul.

Acest catalog online include școli din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.