Keystone logo

2 Doctorat Programe în Sport și exerciții medicale 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Asistență medicală
 • Sport și exerciții medicale
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (2)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Sport și exerciții medicale

  Un doctorat (Doctor of Philosophy) este un grad mai avansat, care este adesea atribuit după terminarea cercetări extinse într-un anumit domeniu de studiu. Există o serie de universități din întreaga lume care oferă acest program, precum și un grad de multe ori nevoie de aproximativ patru ani pentru a finaliza.

  Ce este un doctor în sport știință? Acest program este conceput pentru studenții care sunt interesați în efectuarea de cercetare în diferite domenii, cum ar fi terapia de sport și de reabilitare a prejudiciului, performanta rezistență și exerciții, și de nutriție sport. Fiecare program va varia, dar de multe ori elevii vor lucra cu echipamente, cum ar fi ergometre ciclu,-ne motorizate benzi de alergare și motor, un dinamometru izokinetic, precum și echipamente de gaz si analize de sange. O parte din programa poate găsi de multe ori elevii desfășoară activități de cercetare în săli de sport de reabilitare, clinici de terapie sport, și clinici respiratorii.

  Studenții care urmăresc acest grad beneficieze, în care educația lor avansate le va face eligibil pentru o varietate de cariere, care sunt adesea însoțite de salarii mai mari. Majoritatea studenților sunt, de asemenea, sportivi, iar cercetarea lor contribuie la îmbunătățirea forma lor fizică.

  Costurile legate de un grad știință de sport pot varia destul de mult de la un loc la altul. Factori implicați includ durata programului și de locația școlii. studenții interesați ar trebui să cercetare un număr de școli și de apel pe cele preferate pentru a afla ce vor fi obligațiile financiare specifice.

  Persoanele cu un grad în sport știință au o varietate de cariere diferite pentru a alege de la, în funcție de concentrarea lor de studiu și a intereselor.oportunități potențiale de angajare includ cercetarea pentru fabricarea exercițiu și alte industrii comerciale legate de sport, manageri de laborator știință de sport sau directori, consultanți științifici sport, nutriționiști de sport, și de sport profesori știință.

  Găsiți școală perfectă, cu ajutorul nostru bază de date online extinse. Din acest moment, caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.