Keystone logo

2 Doctorat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Sănătate globală 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Sănătate globală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Sănătate globală Sănătate globală

Persoanele care au o sete de cunoaștere sunt candidati excelente pentru a câștiga un doctorat. Un grad de doctorat este cel mai înalt grad, puteți obține, iar acest program educațional poate duce la oportunități profesionale incredibile, precum și șansa de a contribui la un izvor de cunoștințe și informații.

Ce este un doctorat in Global Health? Acest program educational instruieste elevii folosind informații din domeniile epidemiologie, științe sociale, economie și Biostatistica pentru a înțelege mai bine problemele de sănătate cu care se confruntă lumea de astăzi. Elevii vor participa la cursuri care acoperă subiecte cum ar fi bolile infecțioase, sănătatea mamei și copilului, politica de sănătate publică, și sistemele de asistenta medicala, iar ei vor înțelege, de asemenea, teorii importante privind economie de sanatate, antropologie medicală, și efectele influențelor politice asupra bolii.

Câștigul salarial un doctorat în Global Health învață absolvenți de a fi responsabil, lideri eficiente care înțeleg importanța perseverenței, organizare, și de cooperare. Aceste persoane sunt indispensabile la locul de muncă și în arena de sănătate și bunăstare la nivel mondial.

În timp ce unele grade de doctorat poate fi câștigat în aproximativ patru ani, alte doctorate poate dura mai mult, în funcție de elev, scoala, si programul. Ca cerințele variază, la fel costul, motiv pentru care elevii sunt încurajați să cerceteze școlile lor potențiale pentru a fi conștienți de responsabilitatea financiară de a câștiga gradul lor.

Elevii care câștigă un doctorat în Global Health sunt pregătite pentru o carieră în mediul academic, conducere de organizare, politica de sanatate, si de cercetare.Absolvenții pot alege să predea ca profesori sau pentru a administra programe postuniversitare la o universitate, sau pot lucra ca analiști de cercetare, consilieri tehnice pentru echipele de intervenție în caz de dezastre, directori de cercetare pentru corporații sau companii farmaceutice, sau directori de sanatate pentru organizațiile locale, naționale, și internaționale.

Dacă sunteți interesat în a face o diferență în sănătatea și bunăstarea persoanelor din întreaga lume, apoi câștigând un doctorat în Global Health poate fi potrivit pentru tine. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.