Keystone logo

5 Doctorat Programe în Medicină optometrică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Asistență medicală
 • Medicină optometrică
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (5)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Medicină optometrică

  Un doctorat de Filosofie (PhD) este un grad urmărit după școală absolvent. Acesta este cel mai înalt grad universitar și tinde să se concentreze pe formarea pentru cercetare, scris și de predare. Adesea este nevoie de studenți de opt ani pentru a finaliza.

  Ce este un doctorat in Optometrie? Un doctorat în Optometrie, denumite uneori ca un doctor de Optometrie (OD), este un curs de studiu care se concentrează pe știință viziune. Studenții învață cum să analizeze, să analizeze, trata și de a gestiona tulburari, boli și leziuni ale ochiului și alte părți ale sistemului de viziune. Elevii, de asemenea, să devină familiari cu prescrierea de medicamente, de lucru cu pacientii si efectuarea unor proceduri chirurgicale. Mai simplu spus, aceasta poate oferi studenților cursuri cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni un optometrist.

  Odată ce ați absolvent cu acest tip de grad sunteți în stare să fie un medic primar de sanatate pentru ochi. Optometrists sunt în cerere mare.Acest tip de poziție este, de asemenea, destul de plăcut pentru că vă poate ajuta oamenii au o sanatate mai buna ochilor.

  Ca orice diploma de facultate, costul acestui grad va varia. Aceasta depinde în parte de la Universitatea, țara care colegiul se află în și mediul în care participa la cursuri.

  Cu un doctorat în Optometrie poti deveni un optometrist autorizat. Cu toate acestea, acest lucru nu este doar opțiune de carieră. Puteți deveni, de asemenea profesor la nivel de colegiu, sau vă puteți concentra pe a face cercetare. Vă puteți concentra pe pacienti ajuta, sau vă puteți concentra pe vindecarea bolilor legate de ochi. Persoanele cu acest tip de grad lucrează adesea în sectorul public, privat sau chiar nu-pentru-profit. Cu un doctorat în Optometrie, alegerile tale sunt vaste.

  Dacă sunteți de părere că aceasta este calea potrivita pentru tine, este timpul pentru a începe căutarea de la universități. Aplicarea la acest program este ușor. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.