Keystone logo

4 Doctorat Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Medicină
  • Medicină
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină

Un doctorat de filozofie, sau un doctorat, este cel mai avansat măsura în care pot fi conferite de studenți și este privit ca realizarea academică de o viață. În majoritatea țărilor un doctorat permite titularului grad de a lucra într-o poziție avansată în disciplina lui sau a ei alese sau preda la un nivel universitar.

Ce este un doctorat în Healthcare Management? Studenții interesați în completarea management de doctorat asistenta medicala va fi instruiți pentru a fi experti in o gama diversa de subiecte legate de atât de afaceri și științe ale sănătății. Cursuri necesare pot include subiecte cum ar fi administrarea afacerilor, politici de sănătate, sănătatea publică sau de sănătate la nivel mondial. Elevii cu o diplomă de licență sau de master în domeniul au pus deja bazele pentru acest lucru foarte avansat curs.

Studenții care castiga doctorat lor în domeniul larg, relevant, și este necesar de gestionare a asistenței medicale vor veni departe cu aptitudini de resurse umane, cum ar fi de conducere și de rezolvare a problemelor, precum și know-how practic, care le va beneficia ca viitorii angajați.

Costul mediu al unui program de doctorat variaza foarte mult. Școlarizare și taxe vor fi diferite cu școala în sine, localizarea geografică și capacitățile financiare individuale.

Din cauza lumii în continuă schimbare a politicii, o carieră în management de asistență medicală sunt în mod constant deschiderea, cerând mai mulți experți în domeniu. Ca absolvent de doctorat în management sanitar, puteți obține o carieră ca administrator de spital sau un director de departament într-o agenție clinica, hospice sau de asigurare. Ați putea găsi, de asemenea de lucru ca un director de cercetare, analist de date, consultant sau consilier politicii naționale. Alternativ, puteți fi trase la domeniul de predare și de cercetare pe tema managementului sanitar.

Dacă puteți vedea-te merge pentru doctorat în Healthcare Management, nu căutați mai departe listate larg de program on-line oferit. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.