Keystone logo

25 Doctorat Programe în Asistență medicală Știință farmaceutică Farmaceutică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Știință farmaceutică
  • Farmaceutică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Știință farmaceutică Farmaceutică

Un doctorat sau doctor în filosofie este o diplomă desemnată în mod obișnuit studenților care finalizează un program intensiv de doctorat. Disponibil într-o varietate de domenii de studiu, programul durează adesea o medie de patru ani pentru a fi finalizat și necesită o teză finală.

Ce este doctoratul în farmacie? În acest program, elevii câștig de cercetare și de educație clinică în domenii specifice legate de farmacie. Aceste domenii pot include biotehnologia farmaceutică, farmacocinetica, biofarmaceutice, livrarea de medicamente, analiza farmaceutică și descoperirea de medicamente. Fiecare program variază, dar în majoritatea dintre ele, elevii învață cum să examineze problemele complexe ale farmaciei și să le soluționeze sistematic dintr-o varietate de unghiuri. Ca parte a unora dintre programe, studenții pot avea posibilitatea de a lua parte la burse de medicamente și rezidențe pentru a le oferi experiențe clinice cu o populație diversă de pacienți.

Studenții de farmacie dezvoltă o serie de beneficii din educația lor și din cercetarea pe care o desfășoară. Unele dintre abilitățile pe care le pot obține includ abilități analitice, organizaționale și de rezolvare a problemelor. Acestea pot ajuta absolvenții să găsească locuri de muncă de nivel superior și, eventual, salarii mai mari.

Durata unui program de doctorat în farmacie poate varia de la patru la șapte ani, ceea ce poate afecta foarte mult cerințele financiare. Elevii pot contacta școli locale și internaționale și pot solicita informații despre taxe și alte elemente care ar putea afecta costul total.

Absolvenții cu diplomă de doctorat au diverse oportunități de carieră disponibile pentru aceștia. Unii pot alege să fie un farmacist în practica clinică, folosind educația lor pentru a ajuta la administrarea terapiei cu medicamente. De asemenea, pot alege să dețină o farmacie independentă sau să lucreze în administrație pentru o organizație de farmacie. Alte titluri potențiale de locuri de muncă pot include supraveghetorul îngrijirilor gestionate, om de știință farmaceutic, consultant de vânzări farmaceutice, specialist farmacoeconomic, profesor de farmacie și consultant juridic în farmacie.

Elevii pot începe să cerceteze școli chiar acum. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.