Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Programe de Doctorat Programe în Educația sănătății 2023

6 Doctorat Programe în Educația sănătății 2023

Prezentare generală

Absolvenții care doresc să studieze și să studieze un anumit subiect pot alege să intre într-un program de Doctor în Filosofie (PhD). Adesea este nevoie de un minim de patru ani pentru a termina, și implică o vastă învățare și cercetare, care de obicei culminează într-un proiect final, cum ar fi o disertație sau o teză.

Ce este un doctorat în educația pentru sănătate? Acesta este un program unic de doctorat conceput pentru studenții care doresc să împărtășească cunoștințele lor în domeniul sănătății cu alții. Curriculum-ul variază în funcție de școala specifică, însă elevii au de obicei posibilitatea de a alege dintr-o varietate de domenii în care să își concentreze studiile. Aceste domenii pot include managementul și conducerea, cercetarea, sănătatea comportamentală, sănătatea populației și sănătatea globală. Clasele specifice pot include epidemiologia îmbătrânirii, sexualitatea umană, problemele legate de sănătatea minorităților și consumul de droguri.

Elevii care urmăresc acest program de doctorat câștigă o varietate de aptitudini care îi pot ajuta să fie mai competitivi în rândul forței de muncă și / sau să îi califice pentru poziții mai înalte. Aceste abilități pot include comunicarea, conducerea și rezolvarea problemelor.

Învățământul este un factor decisiv pentru cei care caută programe doctorale. Timpul este un factor important, deoarece durata curriculumului poate varia dramatic de la un loc la altul. Elevii ar trebui să se întrebe despre costurile totale și potențialul ajutor financiar înainte de a lua o decizie.

Există numeroase cariere disponibile pentru cei cu doctorat în educația pentru sănătate, iar aceste posturi pot fi găsite în instituțiile de asistență medicală, agențiile de sănătate comunitare nonprofit, corporații, universități și departamentele locale de sănătate. O poziție comună este educatorul pentru sănătate. Alte potențiale titluri de locuri de muncă pot include specialistul în domeniul sănătății, asistenta medicală publică, specialistul în domeniul sănătății corporative, avocatul comunității de informare, consilierul de recuperare profesională, profesorul și coordonatorul de cercetare.

Elevii pot începe cercetarea școlilor din întreaga lume utilizând acest catalog online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Sănătate globală
  • Educația sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu