Keystone logo

3 Doctorat Programe în Asistență medicală Discursul și patologia limbii 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
  • Discursul și patologia limbii
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Asistență medicală Discursul și patologia limbii

Un Doctor în Filosofie (PhD) este o diplomă postuniversitară care elevii câștiga pentru a obține mai multe cunoștințe și abilități într-o anumită zonă de studiu. Un program poate dura doua pana la patru ani pentru a finaliza, în funcție de subiectul specific.

Ce este un doctor în vorbire și limbaj terapie? Acest program este conceput pentru cei care doresc să devină un logoped. Fiecare program va oferi diferite cursuri, dar exemple de clase includ, dislexie, discalculie, fonetică, lingvistică, utilizarea limbii și pragmatica, tulburari de voce si fluenta, si tulburari de comunicare. Unele programe pot avea o pantă intercultural, astfel încât elevii pot învăța despre terapia limba de vorbire în alte țări și să învețe alte limbi.

Elevii care discursul de studiu si terapie limba obține competențele necesare pentru a ajuta o multime de oameni. Câștigul salarial un grad de doctorat îmbunătățește șansele de a găsi o carieră împlinită, și există oportunități internaționale pentru cei care sunt fluent în alte limbi.

De școlarizare și taxele pentru un discurs și limbaj terapie doctorat va varia de la un loc la altul. Deoarece școlile din întreaga lume oferă acest program, locația instituției este un factor de mare. Durata programului specific va afecta costa la fel de bine. Elevii ar trebui să solicite școlile direct cu privire la obligațiile financiare.

O cariera ca un discurs și limbaj terapeut deschide multe uși. Terapeuții au cunoștințele necesare pentru a ajuta la adulți și copii care au probleme, nu numai cu comunicare, dar, de asemenea, cu baut, mananca, sau la înghițire. Ei lucrează în strânsă colaborare cu ingrijitorii, părinții, medici, terapeuti profesionale, asistente medicale, și profesori. Oportunități de angajare poate fi în școli speciale și de masă, centre comunitare de sanatate, centre de zi, ambulatorii, spitale, și chiar și în casa unui client.

Începe căutarea pentru școala chiar acum.Folosind baza noastra de date, pentru programul de căutare de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.