Keystone logo

51 Doctorat Programe în Știință farmaceutică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Asistență medicală
 • Știință farmaceutică
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (51)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Știință farmaceutică

  Cel mai înalt nivel de studii superioare este adesea numit un doctorat de Filosofie (PhD). Acest tip de program se concentrează pe o varietate de subiecte, dar de multe ori se pregătește studenții pentru a face cercetare, de a preda sau scrie. Din cauza complexității, mulți studenți găsesc că este nevoie de aproximativ opt ani pentru a finaliza acest grad.

  Ce este un doctor în farmacie? Un doctorat în farmacie este un program de curs de educație și formare avansată. Acest grad poate oferi experiente unice pentru fiecare dintre elevi, pentru că poate fi axat pe linia individului de lucru. Acest lucru înseamnă că acest tip de grad poate sublinia chimie medicamente sau farmacoterapie. Elevii sunt de obicei de așteptat pentru a efectua cercetări, participa la prelegeri și conferințe și începe participarea la lumea de farmacologie.

  Personalizarea că acest tip de oferte de studii înseamnă că beneficiile abunda in mai multe tipuri diferite de studenți.Elevii sunt în măsură să înceapă în rețea, dobândi abilități de conducere și îngropa în cercetare în timp ce încă la universitate.

  Costul unui doctorat în farmacie pot varia foarte mult. Aceasta depinde parțial de prestigiul școlii și pe care se află școala, precum și dacă alegeți să luați online sau în persoană clase. Contactarea școala direct este cel mai bun mod de a înțelege obligațiile financiare.

  Cu un doctorat în farmacie aveți o mulțime de opțiuni de carieră. Aveți posibilitatea să lucreze ca farmacist, puteți face cercetare pentru a dezvolta medicamente și boli de luptă noi, te poate invata la un nivel de colegiu sau puteți face noi politici pentru stiinte farmaceutice. Spital, de cercetare, setarile academice sunt mereu nevoie de absolvenți farmacie profesionale. Indiferent de ceea ce vrei să faci, vei fi un lider în domeniul dumneavoastră.

  Odată ce știi ce vrei să faci, trebuie să înceapă aplicarea la colegii care au gradul în care sunteți interesat în.Căutare pentru gradul dumneavoastră de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.