Keystone logo

1 Part time Diplomă Programe în Infirmierie înregistrată în Canberra, Australia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă
  • Australia
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Infirmierie înregistrată
  • Part time
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Part time Diplomă Programe în Infirmierie înregistrată

Australian Capital Territory (ACT abreviat) este cel mai mic de auto-guvernare teritoriu intern în Australia. În recensământul din 2006, populația a ACT a fost 333000.

Ce este asistenta medicala inregistrata?
Asistența medicală înregistrată implică îngrijirea pacienților și promovarea sănătății acestora. Asistentele lucrează în spitale, clinici și instituții de îngrijire la domiciliu. Ei pot lucra, de asemenea, în medii de sănătate publică, cum ar fi școli și centre comunitare. Asistentele medicale înregistrate trebuie să fie autorizate pentru a practica asistenta medicală.

Ce pot face cu o diplomă în Nursing înregistrat?
Există multe căi de carieră diferite pe care o asistentă medicală înregistrată le poate lua. Unele asistente medicale autorizate pot alege să lucreze într-un cadru spitalicesc, în timp ce altele pot prefera să lucreze într-o clinică sau într-o practică privată. Asistentele medicale autorizate se pot specializa, de asemenea, într-un anumit domeniu al asistenței medicale, cum ar fi îngrijirea pediatrică sau îngrijirea geriatrică. Unele asistente medicale autorizate aleg să predea asistența medicală la un colegiu sau universitate.

De ce să studiezi Asistenta Medicală?
Asistenta medicală este o profesie vitală în industria sănătății; promovarea sănătății și bunăstării pacienților. Asistentele sunt adesea primul punct de contact pentru pacienți atunci când intră în sistemul de sănătate și joacă un rol important în furnizarea de îngrijiri de calitate a pacienților. În plus, asistenții medicali autorizați se pot specializa într-un anumit domeniu al asistenței medicale, ceea ce le permite să ofere îngrijiri mai specifice și mai bine direcționate pacienților.

Tipuri de grade de Nursing înregistrate
Asistentele medicale înregistrate au de obicei o diplomă de asociat sau o diplomă în asistență medicală, deși unele asistente pot avea o diplomă de licență în asistență medicală. Asistentele trebuie, de asemenea, să promoveze un examen național de licență pentru a deveni asistente medicale înregistrate. În unele state, asistenților medicali li se poate cere, de asemenea, să finalizeze o perioadă de experiență clinică supravegheată înainte de a putea fi autorizate.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Asistent medical?
În timpul unei diplome de asistentă medicală înregistrată, studenții vor urma cursuri de anatomie și fiziologie, microbiologie și chimie. În plus, studenții vor urma cursuri despre teoria și practica asistenței medicale. Studenții pot avea posibilitatea de a finaliza rotații clinice în diferite setări de asistență medicală, cum ar fi spitale, clinici și setări de îngrijire la domiciliu, pentru a câștiga experiență practică în domeniul asistenței medicale.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.

Învățarea cu fracțiune de normă vă permite să obțineți o diplomă sau o calificare chiar dacă nu puteți merge la școală cu normă întreagă. Se poate învăța în ritmul propriu, acumulând treptat credite care contează pentru calificarea finală.