Keystone logo

22 Diplomă Programe în Asistență medicală Îngrijire Îngrijire 2024

Filtre

Filtre

  • Diplomă
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Îngrijire
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Diplomă Programe în Asistență medicală Îngrijire Îngrijire

Diplome recompensa angajamentul un student de a studia și a stăpâni complexitatea unui anumit subiect. După terminarea claselor necesare, o diplomă oferă studenților posibilitatea de a aplica cunoștințele și experiența pe care am lucrat atât de greu pentru a obține.

Ce este o diplomă în asistență medicală? O diplomă care alăptează este un program riguros care conferă studenților abilități, cum ar fi administrarea medicina, grija pentru pacienti si de lucru, ca parte a unei echipe medicale. Programul va solicita, în general, finalizarea cursurilor introductive înainte de înscrierea în clasele avansate și experiența clinică. Clinicals sunt stagiile alăptează studenți, de obicei, trebuie să completeze înainte de terminarea diploma lor. În acest timp, elevii pot alege, de asemenea, cursuri de-un domeniu specializat.

O diplomă care alăptează pregătește studenții pentru a deveni o asistentă medicală, fie licentiat practic (LPN) sau un asistent social (RN).Această flexibilitate permite elevii aleg ce nivel de specializare pe care îl preferă, și studenții care nu devin licențiat beneficiază în continuare de caregiving, munca în echipă și abilități medicale dă școala de asistente.

Costurile școlare Nursing varia în funcție de o varietate de factori. Specializarea, locație și de selecție curs sunt o parte de determinare a cheltuielilor, astfel încât ar trebui să întrebați la biroul de admitere la Scoala de asistenta medicala vă interesează pentru un cost estimat de participare.

Oportunități de carieră va depinde de faptul dacă ai devenit licențiat ca un LPN sau o RN. LPNs sunt de obicei calificat pentru a lucra în instituțiile de îngrijire pe termen lung, centre de reabilitare și multe alte facilități de îngrijire a sănătății. Spitalele necesita ingrijire mai specializate pentru pacienti, cu toate acestea, și va angaja de multe ori doar RNS cu un accent specific, cum ar fi medicale si chirurgicale, telemetrie, terapie intensivă sau camera de urgență.Indiferent de nivelul de licensure sau specializare pe care o alegeți, nu va fi o mulțime de muncă disponibile pentru elevii cu o diplomă care alapteaza.

Există multe școli de asistenta medicala, care oferă opțiuni pentru a studia online sau part-time. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.