Keystone logo
Găsește-ți diploma de stomatologie

Găsește-ți diploma de stomatologie

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Programe Populare de Stomatologie

Stomatologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe diagnosticarea, studiul, tratamentul și prevenirea diferitelor boli și tulburări ale cavității bucale. Stomatologii sunt foarte căutați după profesioniști medicali care pot avea o carieră plină de satisfacții în cabinete private și spitale.

Universitățile, colegiile medicale și alte instituții educaționale de top oferă programe de studiu în stomatologie la nivel de Licență, Masterat și Doctorat, dar și sub forma cursurilor individuale. Programele de stomatologie cuprind studiul subiectelor clinice tradiționale cu instruire practică folosind metodologii moderne de predare. De asemenea, este tipic pentru stomatologi să urmeze o instruire suplimentară în scopul de a se specializa, după obținerea diplomei inițiale.

Sunt disponibile numeroase specializări precum ortodonție, endodonție, medicină dentară, implantologie orală, stomatologie pediatrică, stomatologie veterinară, tehnică dentară și chirurgie dentară. Poți alege între diferite moduri de studiu pentru a obține o diplomă în stomatologie și te poți înscrie la un program cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Pe lângă programele tradiționale din campus, universitățile oferă și posibilități de studiu online care sunt ideale pentru studenții care au nevoie de mai multă flexibilitate în studiile lor.

Începe prin a arunca o privire la câteva dintre cele mai populare programe de stomatologie enumerate mai jos și contactează universitățile în mod direct prin formularul online!

Cele mai populare domenii