Keystone logo
Găsește-ți diploma de doctorat

Găsește-ți Doctoratul în Medicină

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

MD, sau Doctor în Medicină, este cel mai înalt grad academic pentru chirurgi și medici. Poate fi un doctorat profesional, ca în cazul SUA și Canada, sau o diplomă de cercetare, ca în țările care urmează tradiția Regatului Unit. Absolvirea unui program de studii pentru a deveni medic include, de obicei, absolvirea unei școli medicale, precum și o rezidență.

Top programe MD

Programele MD pot avea diverse specializări, cum ar fi medicină generală, medicină chirurgicală, ginecologie, ortopedie, radiologie și multe altele. Programele MD necesită de obicei patru până la șase ani de studiu și pregătire clinică. Aruncați o privire la unele dintre cele mai populare programe de doctorat din întreaga lume enumerate mai jos, economisiți timp și contactați direct universitățile

Țări de top MD

Nevoia de medici este mare peste tot în lume și puteți alege dintre universități din mai multe țări pentru a obține o diplomă de doctorat. Aruncați o privire la unele dintre locațiile de top pentru a deveni medic, comparați structura programului și specializările oferite și contactați direct birourile de admitere pentru mai multe informații.

Orașe de Top pt. MD

Universitățile de top din orașele enumerate mai jos oferă viitorilor medici instruire medicală la nivel înalt, oportunități de cercetare la instituții care sunt lidere mondiale și experiență practică valoroasă la spitale. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru MD într-una dintre aceste locații populare de studiu pentru profesioniști medicali făcând click pe linkurile de mai jos.

Programe nou adăugate