Keystone logo
Găsește-ți diploma de doctorat

Găsește-ți diploma de doctorat

Ce vrei sa studiezi
Unde vrei să studiezi

MD Popular

Un doctor în medicină (MD) este cel mai înalt grad pentru medici și chirurgi. În funcție de țară, poate fi fie un doctorat profesional (cum ar fi în cazul SUA sau Canada), fie o diplomă de cercetare (cum ar fi în Marea Britanie sau Germania).

Programele de Doctor în Medicină sunt concepute pentru a-i pregăti pe medicii profesioniști foarte bine calificați care ar putea fi capabili de a răspunde provocărilor medicale într-o varietate largă de situații. Programul de studiu pentru un MD combină de obicei instruirea academică și experiența clinică avansată prin practică directă în cabinete medicale, spitale, clinici sau centre medicale.

Programele MD pot avea mai multe specializări precum medicina generală, medicina chirurgicală, fizioterapie, ginecologie, cardiologie, oncologie, psihiatrie și altele. Există multe programe de Doctor în Medicină oferite la universități și alte instituții educaționale de top din întreaga lume.

Începe căutarea pentru programul de studiu care se potrivește cel mai bine cerințelor tale aruncând o privire la câteva dintre cele mai populare programe MD enumerate mai jos!

Programe MD de Top

Programele MD pot avea diferite specializări precum medicină generală, medicină chirurgicală, ginecologie, ortopedie, radiologie și multe altele. Programele MD necesită de obicei patru până la șase ani de studiu și pregătire medicală. Aruncă o privire la cele mai populare programe MD enumerate mai jos din întreaga lume, economisește timp și contactează direct universitățile

Țări de Top pt. MD

Nevoia de medici este mare oriunde în lume și poți alege între universități din mai multe țări pentru a urma un MD. Aruncă o privire la câteva dintre locațiile de top pentru a deveni Medic, compară structura programelor și specializările oferite și contactează direct birourile de admitere pentru mai multe informații.

Orașe de Top pt. MD

Universitățile de top din orașele enumerate mai jos oferă viitorilor medici instruire medicală la nivel înalt, oportunități de cercetare la instituții care sunt lidere mondiale și experiență practică valoroasă la spitale. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru MD într-una dintre aceste locații populare de studiu pentru profesioniști medicali făcând click pe linkurile de mai jos.