Keystone logo
Găsește-ți diploma de Farmacie

Găsește-ți diploma de Farmacie

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Găsiți-vă diploma online în drept Programe populare de farmacie

Farmacia leagă științele sănătății și științele chimice pentru a certifica utilizarea eficientă și sigură a medicamentelor farmaceutice. Farmaciştii joacă un rol central în siguranţa pacienţilor şi în optimizarea sănătăţii publice şi cooperează cu alte discipline în crearea şi dezvoltarea medicamentelor. Universitățile din întreaga lume oferă programe de licență, master și doctorat în farmacie, precum și cursuri individuale.

Profesioniștii în farmacie au nevoie de o bază solidă de educație structurată și intensă pentru carierele lor. Programele de studiu în farmacie sunt concepute pentru a le oferi studenților înțelegerea științei farmaceutice în contextul muncii în farmacie. Absolvenții pot deveni farmaciști sau tehnicieni de farmacie și pot lucra în farmacii comunitare, spitale, clinici sau în industria farmaceutică.

Programele de farmacie pot avea mai multe specializări precum farmacie clinică, farmaceutică, chimie farmaceutică, întreprindere farmaceutică, descoperirea medicamentelor sau tehnologie farmaceutică. Poți alege să te înscri la un program cu normă întreagă sau part time și poți studia în campus sau pe internet prin studii online sau la distanță.

Pentru a găsi programul care ți se potrivește cel mai bine, aruncă o privire la câteva dintre cele mai populare programe de farmacie enumerate mai jos. Economisește timp și contactează direct biroul de admitere al universității pentru mai multe informații completând formularul online!

Cele mai populare domenii