Keystone logo
Găsește-ți diploma de doctorat în domeniul sănătății

Găsește-ți diploma de doctorat în domeniul sănătății

Ce vrei sa studiezi
Unde vrei să studiezi

Doctorate în Medicină Populare

Programele de doctorat în domeniul sănătății sunt concepute pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de cercetare în domeniul medical. Programele de doctorat includ de obicei o combinație de cursuri academice și cercetare și, în funcție de program, de asemenea, formare practică. Studiile de doctorat urmăresc să avanseze cunoștințele într-un domeniu legat de sănătate, iar studenții trebuie să producă cercetări originale și să prezinte o disertație la sfârșitul studiilor, care este apoi examinată de un comitet de experți.

Absolvenții programelor de doctorat în medicină își pot continua cariera în cercetare în mediul academic, guvern sau industrie. Un doctorat în medicină poate fi obținut într-o varietate de specializări. Câteva dintre cele mai populare programe de doctorat sunt în domeniul sănătății publice, asistenței medicale, nutriției și farmaciei. Programele în psihologie clinică, știință alimentară și medicină alternativă sunt de asemenea la mare cerere.

Atuncă o privire la câteva dintre cele mai populare programe de doctorat în medicină enumerate mai jos, compară curriculum-uri, costuri și locații de studiu înainte de a alege ce ți se pare mai interesant. Nu uita că poți economisi timp și contacta direct biroul de admitere al universității pentru mai multe informații completând formularul nostru online.

Programe de Doctorat în Medicină de Top

Există o varietate largă de programe de Doctorat în domenii legate de medicină oferite la universități de top din întreaga lume. Câteva dintre cele mai populare programe de doctorat alese de către studenții în profesii din domeniile sănătății includ: Doctorat în Medicină Generală, Doctorat în Sănătate Publică, Doctorat în Nutriție și Doctorat Clinic. Compară programe de studiu, economisește timp și contactează direct universitățile!

Țări de Top pt. Doctorat în Medicină

Alegerea țării pentru înscrierea la un program de Doctorat poate fi o sarcină dificilă, mai ales pentru studenții care doresc să meargă în străinătate pentru studiile lor de doctorat. Pentru a obține o imagine de ansamblu a diferitelor opțiuni din întreaga lume, aruncă o privire la câteva dintre cele mai populare destinații de studiu pentru urmarea unui Doctorat în Medicină care sunt enumerate mai jos.

Orașe de Top pt. Doctorat în Medicină

Pentru a găsi cea mai bună locație pentru urmarea unui Doctorat, aruncă o privire la câteva din orașele enumerate mai jos care sunt considerate locații de top pentru înscrierea la programe de Doctorat în domeniul medical. Compară diferite locații de studiu, aruncă o privire la programele de Doctorat oferite acolo și contactează direct birourile de admitere ale universităților pentru mai multe informații!