Keystone logo
Găsește-ți gradul de nursing

Găsește-ți gradul de nursing

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Programe Populare de Asistenţă Medicală

Nursingul este un domeniu interesant și din ce în ce mai complex și unul dintre sectoarele de asistență medicală cu cea mai rapidă creștere. Asistentele pot lucra atât împreună cu medicii, cât și în mod independent ca profesioniști ai asistentei medicale și sunt foarte căutate. Universitățile de vârf, colegiile medicale și alte instituții de învățământ oferă numeroase posibilități de a studia asistența medicală într-o varietate de locuri și formate, fie la nivel de licență, master, doctorat sau curs individual.

Curriculum-ul pentru programele de asistenţă medicală include de obicei o pregătire atât în sala de clasă, cât şi una practică la o clinică, cu scopul de a forma asistenţă medicali profesionişti la nivel înalt. Programele de studiu sunt concepute pentru a face faţă cerinţelor în schimbare ale asistenţei medicale. Studenţii se dezvoltă şi învaţă să aplice abilităţile lor de diagnosticare, evaluare şi tratare pentru a recupera, menţine şi îmbunătăţi sănătatea comunităţilor, familiilor şi persoanelor fizice.

Există multe specializări de asistenţă medicală, unele dintre cele mai populare fiind obstetrica, asistenţa medicală pentru copii, asistenţa medicală generală, asistenţa medicală de sănătate mintală, asistenţa medicală a persoanelor cu handicap şi administrarea asistenţei medicale. Programele de studiu sunt disponibile atât cu normă întreagă, cât şi part time. Programele online sau de învăţământ la distanţă sunt disponibile pentru cei care doresc mai multă flexibilitate în studiile lor.

Aruncă o privire la câteva dintre cele mai populare programe de asistenţă medicală enumerate mai jos şi completează formularul online pentru a primi mai multe informaţii Direct de la birourile de admitere ale universităţilor!

Cele mai populare domenii