Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Cursuri Programe în Medicină veterinară 2024

2 Curs Programe în Medicină veterinară 2024

Prezentare generală

Un curs oferă profesioniștilor care lucrează o oportunitate de a studia subiect legate de carieră. Scopul este de a ajuta elevii perie pe baza lor de cunoștințe sau pentru a afla ceva nou, care îmbunătățește opțiunile lor de carieră sau de performanta de locuri de muncă.

Ce este un curs in medicina veterinara? Un curs în medicina veterinară învață persoane cum să evalueze, diagnostica si trata o gama larga de afectiuni medicale si a bolilor care afectează animalele de companie și animale. Acest studiu se referă la proceduri chirurgicale, operație echipament medical, consultare proprietarul animalelor, medicina baza de prescriptie medicala si eutanasia. Cursurile includ, de asemenea, subiecte, cum ar fi biologie, chimie, matematică, fizică, anatomie și fiziologie animală, nutriția animalelor și anestezie.

Persoanelor fizice care un curs veterinar dezvolta abilități de valoare, inclusiv de rezolvare a problemelor, management, comunicații și de luare a deciziilor. Acestea sunt calități de care beneficiază elevii atât personal cât și profesional.

Există factori care determină costul cursului. De exemplu, taxele variază în funcție de școală și de țară. Pentru o idee de ceea ce se va aștepta plăti, contactați una dintre instituțiile de învățământ și întrebați despre cheltuielile.

Când ați terminat cursul în medicina veterinară, puteți introduce un număr de domenii de carieră. Acestea includ de îngrijire a animalelor și lucrător de servicii, asistent veterinar, laborator îngrijitor animale, tehnolog veterinar sau tehnician, zoolog sau faunei sălbatice biolog. Veți ști cum să răspundă la situații de urgență de animale, ofere servicii de ingrijire de calitate și de a administra un tratament adecvat si servicii de. Există oportunități de a lucra în clinici si spitale. Puteți alege, de asemenea o specialitate, cum ar fi lucrul cu cabaline sau de fermă. Dacă nu doriți să lucrați direct cu animalele alte opțiuni de carieră includ cercetare sau siguranța alimentară și de inspecție.

Școlile oferă mai multe opțiuni pentru studenți din întreaga lume pentru a satisface nevoile lor educaționale.Învățământ la distanță oferă studenților resursele o clasă tradițională cuplat cu un program flexibil, care poate găzdui viața lor ocupat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Curs
  • Asistență medicală
  • Medicină veterinară
  • Medicină veterinară
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu