Keystone logo

1 Curs Programe în Asistența medicilor în Londra, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Curs
 • Regatul Unit
 • Asistență medicală
 • Asistență paramedicală
 • Asistență medicală
 • Londra
 • Londra
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular degree type

  Curs Programe în Asistența medicilor

  Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

  Ce este asistenta medicului?
  Asistența medicului este un domeniu al medicinei care se ocupă cu acordarea de îngrijiri pacienților. Asistenții medicali lucrează sub supravegherea medicilor autorizați și îndeplinesc multe dintre aceleași sarcini ca și ei, cum ar fi luarea istoricului medical, efectuarea de examene fizice, comandarea și interpretarea testelor de diagnosticare și educarea pacientului. Asistenții medicali servesc adesea ca punct de contact între pacienți și medicii acestora, oferind informații și coordonând îngrijirea.

  Care sunt beneficiile studierii asistentei medicale?
  Unele dintre beneficiile studierii asistenței medicale includ obținerea unei înțelegeri cuprinzătoare a domeniului medical, dezvoltarea unor abilități clinice puternice și familiarizarea cu cele mai recente tehnologii medicale. Asistenții medicali sunt la mare căutare și mulți studenți aleg să urmeze această carieră pentru a-i ajuta pe alții să primească asistență medicală de calitate. În plus, asistenții medicali câștigă adesea salarii competitive și se bucură de rate de satisfacție în muncă.

  Ce grade sunt disponibile în asistenta medicală?
  O diplomă de asistență medicală poate fi obținută de la multe tipuri diferite de instituții, inclusiv colegii comunitare, universități și școli de medicină. Majoritatea programelor de PA cer studenților să aibă o diplomă de licență, deși unele școli oferă programe cu o fază pre-profesională care poate fi finalizată fără o diplomă anterioară. Durata de timp necesară pentru a finaliza un program de asistență medicală variază în funcție de tipul de instituție și de cerințele specifice ale programului, dar majoritatea studenților își finalizează studiile în termen de patru ani.

  Ce voi studia în timpul diplomei mele de asistent medical?
  Curriculumul pentru un program de diplomă de asistare a medicului include de obicei cursuri de terminologie medicală, anatomie și fiziologie, farmacologie, teste de diagnosticare și îngrijire a pacientului. De asemenea, studenții participă adesea la rotații clinice, ceea ce le oferă experiență practică de lucru cu pacienții. Multe programe necesită ca studenții să aibă fie o diplomă de licență în asistență medicală, fie experiență similară.

  Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

  Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.