Croaţia

Numărul de instituții: 20
  • Osijek

  Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia.

  • Rijeka

  The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the Navy Academy from Trieste to Rijeka in 1854.

  • Rijeka

  Facultatea de Economie și Afaceri din Rijeka a fost fondată la mijlocul anului 1961. Odată cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a educat experți economici în special pentru îmbunătățirea dezvoltării economice a litoralului croat și a regiunii Istria. În 2001, Facultatea s-a mutat la noua adresă a I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Split

  Facultatea de Economie, Afaceri și Turism din Split este mândră să prezinte a doua școală internațională de vară cu tema „Dezvoltare și politică regională – O nouă conceptualizare și verificare a realității”, care va avea loc în perioada 10-14 iunie 2019 în frumoasa Split, Croația.

  • Split
  • Zagreb

  Alegerea unei universități la care să mergem este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm și, prin urmare, școala este responsabilă să se asigure că toți studenții ei obțin cunoștințele necesare, își dezvoltă abilitățile și se pregătesc în cel mai bun mod pentru piața de afaceri din 21 secol. Misiunea University College Aspira este de a crea o experiență educațională transformatoare prin aplicarea celor mai bune practici globale și colaborarea cu liderii din industrie.

  • Zagreb

  Universitatea din Zagreb (1669) este cea mai veche și cea mai mare universitate din Europa de Sud-Est. Ca o universitate universitară centrală universitară, Universitatea din Zagreb oferă educație și cercetare și în toate domeniile științifice (arte, biomedicină, biotehnologie, inginerie, științe umane, științe naturale și științe sociale) și un spectru larg de cursuri la toate nivelurile de studii, la postuniversitare. Cu 29 de facultăți, 3 academii de artă și Centrul Universitar pentru Studii Croate este instituția educațională emblematică din țară, un loc în care mai mult de 7900 de cadre didactice și 72480 de studenți dezvoltă cunoștințe și dobândesc abilități.

  • Rijeka

  Departamentul de matematică din Rijeka a fost fondat în 1960 ca departament al Facultății de Științe ale Educației (din 1998 Facultatea de Filosofie), care urma să devină în 1973 una dintre cele patru facultăți fondatoare ale Universității din Rijeka.

  • Zagreb
  • Split

  Facultatea de Inginerie Chimic? ?i Tehnologie este un component al Universit??ii din Zagreb. Este organizat în mai multe departamente ?i catedre care desf??oar? activit??i didactice, ?tiin?ifice, profesionale ?i de consultan?? în inginerie chimic?, chimie ?i alte domenii.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM este o școală globală, inovatoare și unică, cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost concepute cu peste 30 de parteneri din industrie. Garantăm educație de calitate și excelență elvețiană. SSBM Geneva este acreditat ACBSP și certificat EduQua. VIZIUNEA noastră este să fim o școală de afaceri și management unică, inovatoare și internațională, care oferă cercetare, practică și educație premium. Ne angajăm să oferim în permanență excelență educațională și expertiza noastră în educația de afaceri prin tehnologia noastră inovatoare de ultimă oră și experiența noastră de învățare de înaltă calitate. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, profesorii și partenerii de afaceri.

  • Rijeka

  Facultatea de Medicină a Universității din Rijeka este o instituție publică de instruire și știință, a cărei misiune este educarea studenților la medicină, medicină dentară și inginerie sanitară, cu scopul de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru prevenirea bolilor, pentru întreținerea și îmbunătăți sănătatea, precum și asistența medicală și reabilitarea pacienților. Procesul educațional este strâns legat de cercetarea științifică în domeniul științific al biomedicinei și al asistenței medicale, dar și în domeniile științifice interdisciplinare, ale căror rezultate și descoperiri se integrează în mod necesar în procesul educațional, cu scopul unei dezvoltări durabile și durabile a societății noi traim in.

  • Zagreb

  Facultatea de Inginerie Electrică și Calcul a Universității din Zagreb (acronim croat: FER) este o instituție de învățământ superior și de cercetare de top din Republica Croația în domeniul ingineriei electrice, calculului și tehnologiei informației și comunicațiilor.