Keystone logo
Taiwan

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Taiwan 2024

Numărul de instituții: 7
  • 151號, Taiwan

  De mai bine de jumătate de secol, Fooyin University martoră la moștenirea vieții oamenilor din Taiwan în fiecare generație și epocă. Durează doar atmosfera harnică și umilă. În fiecare etapă a procesului de dezvoltare a școlii noastre, am obținut pagini cu înregistrări extraordinare.

  • 78號, Taiwan

  Școala a fost înființată în iunie 1952 și a fost numită „Clasa de pregătire a lucrătorilor medicali din sudul Taiwanului”. În august 1953, a fost promovat la „liceul profesional de asistență profesională Tainan din Taiwan”. De-a lungul a cincizeci de ani, școala alimentează tot mai multe talente de asistență medicală remarcabile care lucrează în și în afara țării și primesc laude profunde.

  • 89, Taiwan

  Chung Hwa University Of Medical Technology (HWAI), cunoscută inițial sub numele de China Junior College of Medical Technology, a fost înființată în 1968 în județul Jen-Te, Tainan Hsien, cu scopul de a oferi oportunități academice tinerilor interesați de îngrijiri medicale.

  • 110號, Taiwan

  Datorită lipsei de stomatologi în epoca postbelică în anii 54 în Taiwan, Dr. Ju-Chuan Chou a fondat Chung Shan Dental Junior College (antecedentul Chung Shan Medical University ) în 1960 cu scopul de a instrui stomatologi. Școala a fost numită după dr. Sun Yat-Sen, alias Chung-Shan, ca recunoaștere a patriotismului său. Cererea ca institutul să fie ridicat la nivelul colegiului a crescut odată cu trecerea timpului. După multe eforturi și punerea în aplicare a programului, în 1977, școala noastră a fost acordată de Ministerul Educației pentru a avansa la Chung Shan Medical and Dental College. Cu toate acestea, am continuat să progresăm și să ne extindem. În 2001, institutul a fost reorganizat ca Chung Shan Medical University (CSMU).

  • 365, Taiwan

  NTUNHS a fost fondată în 1954 sub numele de Colegiul Provincial de Asistență Medicală din Taiwan. În 1963, colegiul a fuzionat cu Școala de Medicină Profesională din Taipei, înființată în 1947, pentru a deveni un colegiu junior de cinci ani, Școala profesională provincială de asistență medicală și moașă din Taiwan. În 1981, colegiul a devenit Colegiul Național de Asistență Medicală din Taipei și a fost reformat din nou pentru a deveni Colegiul Național de Asistență Medicală din Taipei în 1994. În cele din urmă, în august 2010, Ministerul Educației a aprobat noul nume al școlii, „Universitatea Națională de Asistență Medicală și Sănătate din Taipei. Sciences, „ca recunoaștere a dezvoltării și realizărilor remarcabile ale școlii. Universitatea are trei colegii: Colegiul de asistență medicală, Colegiul de tehnologie a sănătății și Colegiul de dezvoltare umană și sănătate, precum și Centrul de educație generală.

  • 91號, Taiwan

  China Medical University (CMU) a fost înființată sub numele de China Medical College la 6 iunie 1958 și s-a transformat în China Medical University în 2003. Este prima instituție academică din Taiwan unde sunt oferite programe de medicină și farmacie chineze. Universitatea a crescut constant până la poziția actuală ca una dintre cele mai importante universități medicale din Taiwan. Universitatea are două campusuri majore, Taichung (inclusiv Wuquan și Ankang) și Beigang.

  • Taichung, Taiwan

  Pe 7 mai 1967, fondatorul Hungkuang, dr. Yu Lin Wang, a înființat Colegiul Junior de Asistență Medicală Hungkuang, ducând mai departe moștenirea tatălui său de servicii medicale. Pe 12 iulie a aceluiași an, după sprijinul și ratificarea Ministerului Educației, Dr. Yu Lin Wang a devenit primul președinte al școlii.