Keystone logo
Spania

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Spania 2023

Numărul de instituții: 262
  • Barcelona, Spania

  LABASAD este o școală de artă și design online de top, situată în inima Barcelonei, Spania. Oferim programele noastre de master prin formatul nostru revoluționar ONLIVE, astfel încât să puteți studia oricând și oriunde doriți! Toate programele noastre sunt 100% online și live, deci suntem o școală online, dar cu suflet față în față.

  • Sitges, Spania

  IAB este o instituție europeană de top pentru artele spectacolului, care pregătește artiștii pentru scena mondială într-un mediu de învățare intens, bazat pe studio. Toată predarea este în limba engleză și oferim pregătire profesională de cel mai înalt standard într-o varietate de domenii, inclusiv: actorie (BA Hons) Dans comercial (BA Hons) Dans (Foundation, BA Hons) Teatru muzical (Foundation, BA Hons) Masters ( Specializări de actorie, teatru muzical și coregrafie) Situat în frumosul oraș de pe plajă Sitges, Barcelona, IAB este o organizație cu adevărat internațională și dinamică, cu studenți din peste 50 de naționalități. Toate cursurile sunt orientate spre pregătirea absolvenților pentru cariere ca interpreți profesioniști în domeniul ales de ei, iar cursurile noastre de licență și master sunt validate de Universitatea Liverpool John Moores (LJMU) din Regatul Unit, care este organismul nostru de acordare.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult

  ESERP, cu peste treizeci și cinci de ani de experiență, se caracterizează prin metodologia sa remarcabilă și inovația constantă. Poziționată ca una dintre cele mai bune cinci școli de afaceri din țară, cu sediul central în Barcelona, Madrid și Mallorca, oferă o gamă de cursuri care include Master și MBA în domeniile Marketing, Management, Lux, Resurse Umane, Comunicare Corporativă, Finanțe și Relații Internaționale. ESERP a devenit un punct de întâlnire pentru studenții naționali și internaționali care a permis a peste 41.000 de studenți să-și dezvolte talentul în lumea afacerilor. - Speakeri cheie Învață de la cei cu experiență. Difuzorii eserp au un istoric solid, care îi face să fie profesioniști de referință în domeniul lor de specializare. - Învățare lichidă O experiență de antrenament captivantă. Explorează cazuri reale de afaceri prin utilizarea tehnologiilor și simulărilor, combinând tehnologii și simulări, combinând medii online și offline. Training flexibil pentru a-ți dezvolta competențele electronice - Soft skills Adaptare la schimbare, leadership, viziune strategică. Unele dintre abilitățile soft pe care Forumul Economic Mondial le consideră esențiale, le încorporăm în programele noastre în cadrul metodologiei Skill stacking. - Dezvoltare profesională Care sunt obiectivele dumneavoastră profesionale? Prin sesiuni de mentorat și coaching, vă însoțim și vă sfătuim să vă proiectați planul de carieră sau să îl reorientați. Sau chiar să începi să-ți construiești brandul personal. Rețea: construiți o rețea valoroasă de contacte. O oportunitate de a intra în contact cu profesioniști din alte sectoare, dar care sunt legați de aria ta profesională.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este pentru studenții care abordează învățarea ca un mod de viață. Oferim o comunitate de sprijin în care studenții și profesorii interacționează împreună în procesul de învățare. IE University are o comunitate personalizată, centrată pe studenți, cu o diversitate bogată de indivizi, idei și abordări. În fiecare an, peste 130 de naționalități sunt reprezentate în campusul său, peste 75% dintre studenții săi provin din afara Spaniei. Universitatea IE este recunoscută în întreaga lume și de către cele mai prestigioase asociații pentru predarea sa de înaltă calitate. Cu o viziune inovatoare, spirit antreprenorial și un accent pe științe umaniste și rigoare academică, IE University se angajează să formeze profesioniști care vor face diferența în societate. Abordarea noastră bazată pe practică a învățării începe în sala de clasă și continuă în întreaga lume, pregătindu-ne studenții să devină profesioniști internaționali. Dacă doriți o educație inspiratoare și provocatoare, care să vă modeleze cine sunteți și cine veți deveni, IE University vă va lărgi orizonturile, vă va conecta cu lumea și vă va ghida pe calea unică necesară pentru a vă atinge obiectivele.

  • Vitoria-Gasteiz, Spania
  • Leioa, Spania
  • + 1 Mai mult

  Misiunea noastră este să hrănim o populație iluminată, oferind educație și formare de calitate bazate pe cunoștințe, inovație și echitate. Ca instituție publică, suntem finanțați de comunitate, iar atât taxele, cât și serviciile depind doar într-o mică măsură de studenți: universitatea noastră este deținută de toți, deschisă tuturor. Susținem acceptarea alterității și includerea tuturor membrilor dincolo de discrepanțe de orice fel.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spania

  Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria este o universitate publică care are o gamă largă de grade în toate domeniile majore de cunoaștere și la toate nivelurile (diplome, masterate și doctorate). Strategia noastră este orientată spre inovație, calitate și internaționalizare, implicându-ne îndeaproape în societatea locală.

  • Barcelona, Spania

  Colegiul Universitar EUROAULA este o instituție înființată în anul 1987 și specializată în formarea în turism. Din 1997, EUROAULA este afiliată la Universitatea din Girona, oferind Licența în Turism, Dubla Licență în Turism și Ospitalitate Internațională și Management Turistic, precum și diplome de master și postuniversitar. Prin urmare, acele studii universitare sunt în întregime oficiale și recunoscute.

  • Barcelona, Spania

  De-a lungul istoriei noastre de 20 de ani ca instituție de învățământ, fiecare pas pe care l-am făcut la Zigurat Global Institute of Technology a fost acela de a evolua. Zigurat a fost una dintre primele construcții mesopotamiene și simbolizează mai bine decât orice altceva istoria ingineriei, arhitecturii, cunoștințelor și transformării tehnologice care ne reprezintă.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Elveţia

  Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

  • Madrid, Spania

  CUNEF este o universitate privată recunoscută prin Legea 6/2019, din 27 martie, a Comunităţii Madrid. Principalele elemente inspiratoare ale CUNEF Universidad sunt specializarea predării și cercetării, excelența și internaționalizarea.

  • Salamanca, Spania

  UPSA, născută în 1940, este Universitatea Conferinței Episcopale Spaniole. Nu este pentru profit, iar vocația sa culturală și slujirea progresului social constituie esența activității sale cotidiene, desfășurată întotdeauna cu un spirit deschis și incluziv.

  • Madrid, Spania

  ESIE se constituie ca școală de afaceri a distinsului CES Cardenal Cisneros, fondată cu scopul de a reinventa modelul educațional cu o metodologie flexibilă și inovatoare, făcându-l și mai accesibil din punct de vedere al resurselor și al timpului.

  • Madrid, Spania

  Pregătește-te pentru o experiență plină de satisfacții pe care o vei aminti pentru totdeauna. A studia la EAE este o călătorie de transformare pe care o împărtășești cu colegii de clasă din întreaga lume, participând la o gamă largă de activități în afara clasei, înconjurat de stimuli constanti.

  • Madrid, Spania

  UNED este cea mai mare universitate publică din Spania atât ca număr de studenți, cât și ca ofertă academică, precum și cel mai mare campus din Europa și este dedicată, de 50 de ani, universalizării învățământului superior de calitate printr-un model de predare online și mixtă. lider în sectorul său.