Keystone logo
România

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în România 2024

Numărul de instituții: 4
  • Bună Ziua, România

  Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” este un loc de inspirație pentru a studia, dezvolta și pregăti pentru un viitor de succes.

  • Bucharest, România

  Constructia Facultatii de medicina a fost complet terminata si inaugurata in ziua de 12 octombrie 1903 cand s-a facut si inaugurarea statuii lui Carol Davila, asezata in fata facultatii. Initiativa ridicarii unui monument al lui Davila a fost luata la primul congres medical national care a avut loc la Bucuresti in octombrie 1884. Statuia, opera valoroasa a lui Carol Storck, a fost turnata in bronz in atelierele Scolii de arte si meserii din Bucuresti.

  • Craiova, România

  În 1970, Facultatea de Medicină a fost înființată în cadrul Universității din Craiova. Geneza Universității de Medicină și Farmacie Craiova a fost soluția pentru problemele complexe legate de sistemul de sănătate din sud-vestul țării, un răspuns la nevoia corespunzătoare organizatorică și demografică a structurilor specifice de învățământ superior medical din România.

  • Iași, România

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...