Keystone logo
Japonia

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Japonia 2024

Numărul de instituții: 4
  • Takamatsu, Japonia

  Școala noastră oferă un mediu natural minunat și este dotată cu personal didactic excelent și un centru de instruire de ultimă generație. Principalul nostru obiectiv educațional este de a pregăti elevii pentru rolul lor viitor în societate, ca parte a forței de muncă din domeniul sănătății, prin încurajarea sentimentului lor de umanitate, împreună cu transmiterea de cunoștințe largi și încurajarea gândirii științifice și a abilităților lor de rezolvare a problemelor.

  • Aomori, Japonia

  Universitatea noastră își propune să îmbunătățească sănătatea oamenilor și calitatea vieții, iar filosofia noastră este să dezvoltăm resurse umane care să poată practica îngrijirea umană care să folosească cel mai bine caracteristicile regionale din țara Aomori, care este binecuvântată cu natura bogată a celor patru anotimpuri. asta a hrănit „viața”. Voi face. „Dezvoltarea resurselor umane cu umanitate bogată”, „Dezvoltarea resurselor umane care pot contribui la dezvoltarea sănătății, îngrijirii medicale și a bunăstării”, „Dezvoltarea resurselor umane care pot răspunde caracteristicilor regionale”, „Dezvoltarea resurselor umane care pot joacă un rol activ dintr-o perspectivă globală ”,„ Cu cele cinci misiuni „Contribuirea la comunitatea locală”, a fost deschisă în 1999 în trei departamente: asistență medicală, kinetoterapie și asistență socială.

  • Bunkyo City, Japonia

  Misiunea Juntendo University este de a depune eforturi pentru progresele societății prin educație, cercetare și asistență medicală. Pentru a îndeplini această misiune, bazată pe idiomul japonez „Sanmu Syugi”, Juntendo University acceptă pe oricine, indiferent de sex, naționalitate sau proveniență academică, care întruchipează motto-ul universitar „Jin - exist așa cum exiști tu” și principiul „Fudan Zenshin - Mergând continuu înainte ”.

  • Asahikawa, Japonia

  Asahikawa Medical University a fost înființată la cererea guvernului național în noiembrie 1973 ca prima universitate națională de medicină care a fost înființată pentru a îmbunătăți serviciile medicale regionale și bunăstarea și pentru a reduce disparitățile de îngrijire medicală urbane / rurale.