Keystone logo
Italia

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Italia 2024

Numărul de instituții: 4
  • Milan, Italia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italia

  Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - o universitate dedicată exclusiv sănătății și științelor medicale. UniCamillus a primit aprobarea Regulamentelor universitare și a ordonanțelor educaționale pe 20 iunie 2017 de către CUN (Consiliul Național Universitar Italian) și acreditarea de către ANVUR (Agenția Națională Italiană de Evaluare pentru Universitate și Cercetare) pe 5 septembrie 2017.

  • Lido di Camaiore, Italia
  • La Spezia, Italia

  Istitutul Stomatologico Toscano din Lido di Camaiore, în provincia Lucca, se ocupă de pregătirea și dezvoltarea programelor de educație continuă pentru medici stomatologi, igieni dentari și asistenți dentari. Școala de învățământ superior se adresează atât elevilor care au obținut o diplomă de trei ani, cât și celor care au obținut un diplomă de specialitate sau de masterat vechi, precum și profesioniștilor care doresc să se întoarcă în joc, să-și aprofundeze abilitățile și să crească calitatea serviciilor pe care le oferă pacienților lor.

  • Rome, Italia

  Universitatea Campus Bio-Medico University of Rome a fost înființată în 1993 cu scopul cultural de a reda științelor biomedicale valoarea vieții umane și a persoanei ca obiectiv central.