Keystone logo
Indonezia

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Indonezia 2023

Numărul de instituții: 42
  • Surabaya, Indonezia

  În organizarea învățământului superior, principiile UNAIR sunt: o organizație non-profit cu capacitatea de a gestiona în mod independent fonduri pentru a dezvolta UNAIR; independență și bună guvernare; dezvoltarea culturii academice și a autonomiei științifice pentru comunitatea academică; etc. Viziunea noastră este să devenim o universitate independentă, inovatoare și lider la nivel național și internațional, precum și pionierul dezvoltării în știință, tehnologie și științe umaniste bazate pe morala religioasă.

  • Bandung, Indonezia

  Telkom University este cea mai bună universitate privată din Indonezia (conform Ministerului Educației și Culturii din Indonezia și Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, roșu.) Care are viziunea de a deveni o „Universitate de cercetare și antreprenoriat”. Creșterea rapidă a TIC (Tehnologia informației și comunicațiilor) combinată cu diversitatea culturală a Indoneziei conduce Telkom University să se concentreze pe educație și cercetare bazate pe TIC în domeniul ingineriei, afacerilor și industriei creative. Dezvoltăm în mod constant și continuu calitatea educațională în termeni de predare, cercetare și servicii comunitare.

  • Banda Aceh, Indonezia

  Misiunea Universității Syiah Kuala este de a implementa „Tri Dharma - trei denotații” ale instituțiilor de învățământ superior care susțin dezvoltarea locală, națională și internațională prin utilizarea resurselor locale, naționale și internaționale disponibile; îmbunătățirea calității academice pentru a produce absolvenți extrem de competitivi; aplică managementul integrat al calității în domeniul educației prin aplicarea unor principii transparente, participative, eficiente și productive; consolidarea și lărgirea continuă a rețelei de cooperare instituțională în efortul de dezvoltare și păstrare a rezultatelor științelor, tehnologiei, științelor umaniste, sportului și artelor.

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonezia

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) gestionează în prezent 10 facultăți cu 1 program postuniversitar și 3 programe doctorale. Dintre cele trei programe, există 3 programe de studii de diplomă, 35 de programe de studii de licență 1, 11 programe de studii postuniversitare, 3 programe de doctorat și 4 programe profesionale. Numărul este încă în creștere. Creșteți mai mult și deveniți mai mari.

  • Buleleng, Indonezia

  Universitas Pendidikan Ganesha „Universitas Pendidikan Ganesha” denumită în continuare Undiksha, este o universitate responsabilă de Ministerul Cercetării și Tehnologiei și Învățământului Superior și este situată în Singaraja, provincia Bali.

  • Batam, Indonezia

  Bine ați venit la Universitas Internasional Batam (UIB). Înființată în 2000, UIB este o nouă universitate privată, dar are un potențial extraordinar. Situat în orașul Batam, lângă granițele Singapore și Malaezia, UIB are propriul campus cu infrastructuri excepțional de adecvate pentru a susține procesele excelente de predare și învățare, cum ar fi biblioteci, laboratoare, sală de sport, cămin etc.

  • South Jakarta, Indonezia

  Institutul PTIQ (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) este primul colegiu din lume care memorează și studiază în mod specific Coranul. La doi ani de la înființarea PTIQ, Universitatea Islamică din Madinah, Arabia Saudită, a deschis o facultate specială pentru știința Coranului, iar PTIQ a servit drept sursă de inspirație.

  • Yogyakarta, Indonezia

  Fiind un pionier al învățământului superior în Indonezia, UII este adânc înrădăcinată în tradiția libertății academice cu care diversitatea de idei este foarte apreciată. Cu un mediu de învățare extrem de motivant și un potențial de inovație, ne-am angajat să-i educăm pe elevii noștri să fie lideri globali inovatori.

  • West Jakarta, Indonezia

  Pentru a-și construi economia, Indonezia are nevoie de o participare activă a antreprenorilor. Ele creează oportunități capabile să absoarbă forța de muncă disponibilă. Acest lucru poate începe de la universitate care joacă un rol vital în producerea de profesioniști care lucrează cu competențe excelente și competitivitate ridicată.

  • Yogyakarta, Indonezia

  Înființată în 1985, Duta Wacana Christian University (UKDW) este o dezvoltare ulterioară a Seminarului Teologic Duta Wacana (STT Duta Wacana) fondat în 1962 ca urmare a fuziunii Academiei Teologice Jogjakarta și a Școlii Teologice Bale Wiyata, Malang.

  • Salatiga, Indonezia

  Satya Wacana Christian University (SWCU), a început cu numele de instituție terțiară educațională creștină indoneziană (PTPG-KI). A fost oficiată la 30 noiembrie 1956, cu cinci departamente, formate din educație, istorie, engleză, drept și economie. PTPG-KI al Satya Wacana s-a schimbat pentru a deveni FKIP-KI la 17 iulie 1959. Apoi, la 5 decembrie 1959, a devenit oficial Satya Wacana Christian University cu existența Facultății de Economie și a Facultății de Drept, care au fost apoi urmate de deschidere a altor câteva facultăți și programe de studii noi.

  • Bandung, Indonezia

  Universitas Kristen Maranatha devine o instituție de învățământ superior independentă și auto-susținută, care explorează și insuflă cunoștințe în toate domeniile artei și științei, motivate de dragostea și exemplele vii ale lui Isus Hristos.

  • Jakarta, Indonezia

  Prasetiya Mulya a fost fondată în 1980 de un grup de lideri de afaceri indonezieni proeminenți. Primul program MBA din Indonezia a fost înființat apoi în 1982, cu asistență din partea unor erudiți și experți internaționali de prestigiu.

  • Jakarta, Indonezia

  Jakarta International College (JIC) a fost înființat la Jakarta în 2002 de un grup de profesioniști care au grijă și sunt dedicați să ofere standarde de educație internațională de înaltă calitate. În ultimii 19 ani, JIC a fost singurul furnizor al Colegiului Monash Jakarta care transmite Diploma Colegiului Monash și Anul Fundației Universității Monash (MUFY). Mii de studenți s-au transferat cu succes la Universitatea Monash și la alte universități de renume din Australia.