Keystone logo
Emiratele Arabe Unite

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Emiratele Arabe Unite 2024

Numărul de instituții: 5
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Numit după Alteța Sa Șeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, și conducător al Dubaiului, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , își propune să devină un hub global pentru educație medicală inovatoare și integrată și cercetarea în slujba umanității.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  RCSI dezvoltă lideri în medicină și asistență medicală de la înființarea sa în 1784. În 2005, am înființat Institutul de Leadership, singura instituție de nivel terț din Irlanda dedicată exclusiv dezvoltării capacității de conducere, management și educație a profesioniștilor din domeniul sănătății.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  DMC se angajează să ofere studenți profesioniști din domeniul sănătății acreditați la nivel de licență și absolvent studenților, oferind un mediu de învățare care promovează valorile islamice și promovează niveluri ridicate de realizare a studenților, în concordanță cu cele mai înalte standarde de excelență academică, pentru a servi profesiei, comunității științifice public.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Universitatea Jazeera a fost înființată în februarie 2010 în Mogadiscio, Somalia, de un grup eclectic de erudiți somali. Este un centru de învățământ superior orientat spre crearea unei societăți bazate pe cunoaștere.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
  • Al Ain, Emiratele Arabe Unite
  • + 1 Mai mult

  Înființat în 2006, Fatima College Of Health Sciences (FCHS) își propune să răspundă nevoilor tot mai mari de profesioniști calificați din Emiratele Arabe Unite. Colegiul a început prin oferirea BSc. în programul de asistență medicală în 2006 și, de atunci, sa extins pentru a oferi peste 10 programe de diplomă la BSc. și niveluri de diplomă în științe ale sănătății. Programul de asistență medicală este operat în colaborare cu Universitatea Griffith din Australia.