Keystone logo
Elveţia

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Elveţia 2023

Numărul de instituții: 122
  • Windisch, Elveţia

  Masterstudio Design de la Institute Contemporary Design Practices (ICDP) este compus din trei studiouri: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Fiecare studio are un accent disciplinar. În plus, discursul de cercetare al ICDP se concentrează pe integrarea digitală, culturile de design și designul circular și sunt reflectate și comunicate multidimensional. Baza cercetării noastre aplicate și a lucrărilor noastre de proiect este termenul de proiectare „Advanced Design”. În locul practicii economice actuale de maximizare, adoptăm rolul extraprenorului în predare și design, care reprezintă colaborare și acțiune sistemică: problemele actuale privind crizele globale, schimbările climatice și inegalitatea socială sunt discutate și dezvoltate în continuare. Sustenabilitatea și ecologia, incluziunea și tehnologia, interacțiunea și materialitatea sunt domeniile în care rolul designului este pus sub semnul întrebării și sunt definite noi viziuni pentru conviețuirea umană și activitatea economică. Masterstudio Design oferă pregătire aprofundată în practica de design profesională, orientată spre viitor și cercetare aplicată. Sunt identificate și definite întrebări relevante de cercetare, sunt concepute procese de proiectare adecvate și complexe, sunt dezvoltate și implementate proiecte. Comunicarea, managementul de proiect, munca în echipă interdisciplinară și orientată spre cercetare sunt componente ale formării.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este pentru studenții care abordează învățarea ca un mod de viață. Oferim o comunitate de sprijin în care studenții și profesorii interacționează împreună în procesul de învățare. IE University are o comunitate personalizată, centrată pe studenți, cu o diversitate bogată de indivizi, idei și abordări. În fiecare an, peste 130 de naționalități sunt reprezentate în campusul său, peste 75% dintre studenții săi provin din afara Spaniei. Universitatea IE este recunoscută în întreaga lume și de către cele mai prestigioase asociații pentru predarea sa de înaltă calitate. Cu o viziune inovatoare, spirit antreprenorial și un accent pe științe umaniste și rigoare academică, IE University se angajează să formeze profesioniști care vor face diferența în societate. Abordarea noastră bazată pe practică a învățării începe în sala de clasă și continuă în întreaga lume, pregătindu-ne studenții să devină profesioniști internaționali. Dacă doriți o educație inspiratoare și provocatoare, care să vă modeleze cine sunteți și cine veți deveni, IE University vă va lărgi orizonturile, vă va conecta cu lumea și vă va ghida pe calea unică necesară pentru a vă atinge obiectivele.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Elveţia

  Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

  • Neuchâtel, Elveţia
  • Leicester, Regatul Unit
  • + 1 Mai mult

  CIES - Centrul Internațional de Studii Sportive, este un centru de studii independent situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca o fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

  • Brig, Elveţia

  Universitatea Elvețiană de Științe Aplicate la Distanță (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) este o universitate recunoscută la nivel național. Din 1998, oferă diplome de licență și master cu jumătate de normă și programe de educație continuă. Cu peste 20 de ani de experiență în învățământul la distanță, este cea mai importantă universitate de e-learning din Elveția și este o alternativă pentru studenții care doresc să combine munca, familia și studiul.

  • Port-Valais, Elveţia
  • Brig, Elveţia

  Suntem considerați cele mai bune școli culinare din Elveția și una dintre cele mai bune din lume datorită curriculum-ului nostru cuprinzător, care îmbină o educație de artă culinară de top cu teoria practică a afacerilor. Hrănește-ți talentul, hrănește-ți curiozitatea și construiește baze solide pentru a reuși în lumea artelor culinare. La Culinary Arts Academy Switzerland , nu obțineți doar o educație de clasă mondială, ci și calificările necesare pentru a o susține.

  • Lausanne, Elveţia
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mai mult

  EHL Hospitality Business School , fondată în 1893 ca Ecole Hôtelière de Lausanne, este pionierat în metodele de educație elvețiană în domeniul ospitalității și stabilește standardele de excelență. Astăzi, EHL combină valorile elvețiene ale rigoarei academice și practicii industriale cu creativitatea și inovația pentru diplome de management al ospitalității centrate pe client, care pregătesc absolvenții să conducă viitorul și să gestioneze cu respect și empatie.

  • Lucerne, Elveţia
  • Risch-Rotkreuz, Elveţia

  Școala de Afaceri din Lucerna este centrul de excelență al Elveției Centrale în domeniile importante din punct de vedere economic și social ale economiei de afaceri și regionale, bancar și finanțe, comunicații și marketing, precum și turism și mobilitate. Programele de licență și master solicitante, practic relevante și bazate pe cercetare pe care le oferim sunt esențiale în obținerea de angajați calificați pentru companii, instituții publice și organizații non-profit.

  • Basel, Elveţia

  Fondată în 1460, Universitatea din Basel este cea mai veche universitate din Elveția. Facultatea de Afaceri și Economie a fost înființată în 1995 și este a doua cea mai tânără dintre cele șapte facultăți de la Universitatea din Basel. Cu toate acestea, materia economiei este deja predată de aproape 150 de ani la Basel.

  • Geneva, Elveţia

  ESDST este școala de date a Rushford Business School acreditată de Institutul James Lind. Școala oferă programe de studii superioare în Știința și Tehnologia Datelor, al căror grad este acordat de Rushford Business School. Facultatea și mentorii noștri sunt oameni de știință ai datelor și lucrează în poziții de renume în industrie. Predăm folosind metodologie aplicată cu set de date reale, iar gradul se încheie cu un proiect de consultanță. Acest lucru se face cu scopul de a încuraja studenții noștri să devină manageri de nivel mondial și oameni de știință ai datelor.

  • Geneva, Elveţia

  Înființată în Elveția în 1978, Universitatea Webster Geneva este un campus universitar american acreditat care oferă programe de înaltă calitate în limba engleză la nivel de licență (nivel de licență) și absolvent (masterat). Webster oferă o abordare largă a artei liberale a predării în contextul bogat din punct de vedere cultural al Elveției, iar Universitatea a devenit un membru important al comunității și spiritului care cuprinde „Genève Internationale”.

  • Geneva, Elveţia

  Oferim programe de fundație, licență, masterat și MBA predate în limba engleză în materii care încurajează antreprenoriatul, inovația și leadershipul și sunt foarte căutate de companii. Acestea includ administrarea afacerilor, comunicare și relații publice, afaceri internaționale, afaceri digitale, management sportiv, marketing, finanțe și întreprinderi, printre altele.

  • Zürich, Elveţia

  Cu aproape 30.000 de studenți înscriși, University Of Zurich (UZH) este cea mai mare universitate din Elveția. Formată din șapte facultăți care acoperă aproximativ 100 de domenii diferite, Universitatea oferă o mare varietate de studii de licență, masterat și doctorat. programe. Numeroase distincții evidențiază renumele internațional al Universității în domeniile medicinei, imunologiei, geneticii, neuroștiinței și biologiei structurale, precum și în economie.

  • Ilanz, Elveţia
  • London, Regatul Unit

  Fondată în 1962, suntem ferm stabiliți printre cele mai bune instituții de învățământ din lume, specializate în ospitalitate și management de lux. Oferim educație aplicată în afaceri, combinând rigoarea academică, abilități practice practice și stagii profesionale - toate cu accent pe dezvoltarea competențelor ușoare care sunt o condiție prealabilă în economia globală modernă.

  • Crans-Montana, Elveţia
  • Marbella, Spania
  • + 1 Mai mult

  Trei campusuri internaționale, mai mult de o sută de naționalități care studiază cu noi - atunci când spunem „Educație globală în domeniul ospitalității” ne referim cu adevărat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor programe de licență sau postuniversitare, Les Roches servește rigoare academică cu o răsucire de inovație și antreprenoriat.