Keystone logo
Egipt

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Egipt 2024

Numărul de instituții: 23
  • Cairo, Egipt

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Statele Unite ale Americii
  • Athens, Grecia
  • + 11 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egipt

  Helwan University este o universitate de tehnologie și aplicații, posedă toți factorii de distincție și diversitate. Este considerat a fi un model unic în rândul universităților egiptene, deoarece cuprinde facultăți de artă, arte plastice, arte aplicate, educație artistică, educație muzicală și educație fizică. Fiind în inima unei comunități industriale, Helwan University este considerată un model unic în rândul universităților egiptene în general. Acesta cuprinde 20 de facultăți, precum și 50 de centre de cercetare și unități productive care leagă universitatea de problemele societății egiptene.

  • Cairo, Egipt

  Alexandria University aspiră să restabilească statutul istoric al Alexandria University din Alexandria și să obțină un salt calitativ cuprinzător în diferite domenii ale cunoașterii, într-un cadru de valori umane nobile, permițându-i să preia o poziție de lider în țările sale naționale, arabe, africane, mediteraneene și globale. medii. Universitatea din Alexandria este o instituție națională, educațională, de cercetare și dezvoltare integrată în producția și diseminarea cunoștințelor. De asemenea, subliniați construirea unei ființe umane moderne și reabilitarea culturală a societății. Și să poți asuma poziții de conducere în toate sectoarele.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egipt

  Universitatea MSA oferă studenților Primul învățământ superior britanic din Egipt și regiunea Orientului Mijlociu. De asemenea, îi ajută să dobândească abilități creative și angajamente pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Credem că studenții noștri absolvesc abilități de scris, analitice și de comunicare esențiale pentru ei. Absolvenții MSA prosperă nu doar la primul lor loc de muncă, ci și pe parcursul întregii lor cariere.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egipt

  The German University In Cairo , GUC, este o universitate privată egipteană înființată prin decretul prezidențial 27/2002, conform legii nr. 101/1992 și a regulamentelor sale executive numărul 355/1996. Universitatea germană din Cairo / Deutsche Universität din Kairo a fost înființată în 2002 în cooperare cu universitățile de stat din Ulm și Stuttgart, sub patronajul Ministerului Egiptean al Învățământului Superior, al Ministerului Științei, Cercetării și Artelor, statul Baden-Württemberg , Germania și susținut de Serviciul de Schimb Academic German (DAAD), Ambasada Germaniei la Cairo, Camera Arabă / Germană de Industrie și Comerț (AHK), Ministerul Federal al Educației și Cercetării, Germania, Universitatea de Stat din Tübingen, Universitatea de Stat din Mannheim și Academia de Arte Plastice din Leipzig.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egipt

  Pharos University In Alexandria își asumă rolul în dezvoltarea societății, oferind un mediu stabil și stimulant pentru educație și cercetare științifică. Universitatea oferă un serviciu educațional distinct prin oferirea de oportunități corecte tuturor studenților pentru a le permite să realizeze o dezvoltare durabilă în toate categoriile de viață și optimizarea parteneriatului cu comunitățile naționale, regionale și internaționale într-un sistem flexibil care permite dezvoltarea continuă și păstrarea valorilor comunității și etică, ținând pasul cu dezvoltarea științifică și tehnologică.

  • Km 22, Egipt

  Newgiza University (NGU) este o universitate privată multidisciplinară din Cairo, Egipt. Situat pe legendarul Podiș Giza, la doar câteva minute de Marile Piramide, NGU oferă un învățământ universitar de clasă mondială studenților la nivel local, regional și internațional.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egipt

  De când a Misr International University , am fost dedicați distincției academice și educației de calitate. Privind în urmă la ultimii ani, sunt plin de mândrie de realizările universității și căutarea continuă a dezvoltării intelectuale, profesionale și creative a studenților săi.

  • Beni Suef, Egipt

  NUB a fost înființat în centrul orașului East New Beni Suef, chiar pe drumul Cairo-Beni Suef. Momentul în care am perceput câtă atenție are nevoie educația, în special în Egiptul de Sus, este același moment în care ne-am dat seama că visul nostru de a construi NUB este realizabil. O universitate este un loc de hrănire a tinerilor și de pregătire a generațiilor educate cărora le putem încredința dezvoltarea iubitei noastre patrii.

  • Cairo, Egipt

  Institutul Superior pentru Tehnologia Inginerească și Administrarea Afacerilor se angajează să ofere un mediu academic excepțional care să ajute studenții să dobândească cunoștințele, abilitățile și etica profesională pentru a concura la nivel local și într-un parteneriat cu universitățile canadiene pentru a califica absolvenții pentru a lucra la nivel regional și pe plan internațional. Institutul sprijină cercetarea științifică și câștigă încrederea comunității.

  • Cairo, Egipt

  Sistemul educațional modern și-a derivat elevii din școlile Coranului și din Al-Azhar la apariția sa, deoarece au existat comitete care cutreieră țara pentru a vizita școlile Coranice și pentru a selecta elevi distinctivi pentru a se alătura școlilor moderne, elevii distincti din Al-Azhar au fost de asemenea selectați pentru a se alătura licee la sediul lor, dar mai degrabă unii au avut norocul să se alăture misiunii trimise de Mohammed pentru a studia în Franța.

  • El Shorouk City, Egipt

  UFE își propune să aducă studenților săi excelența educației și formării franceze în Egipt. Oferind o adevărată experiență multiculturală, universitatea intenționează să alimenteze următoarea generație de căutători și vizionari extraordinari din diferite domenii. La un deceniu de la inaugurare, universitatea își propune să contribuie activ la dezvoltarea standardelor educaționale în Egipt. UFE este un pod între Europa, Orientul Mijlociu și Africa din Cairo.

  • El-Nahda, Egipt

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) a fondat SEKEM în 1977, o inițiativă care încurajează dezvoltarea durabilă către un viitor în care fiecare ființă umană își poate dezvolta potențialul individual, în care omenirea trăiește împreună în forme sociale care reflectă demnitatea umană și unde se desfășoară toate activitățile economice. desfășurate în conformitate cu principiile ecologice și etice. Ca parte a viziunii sale, Prof. Abouleish a înființat Universitatea Heliopolis pentru Dezvoltare Durabilă în 2009; prima universitate din Orientul Mijlociu declarând dezvoltarea durabilă drept principalul său director.

  • Cairo, Egipt

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...