Keystone logo
Ecuador

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Ecuador 2023

Numărul de instituții: 9
  • Ecuador, Ecuador

  Universidad San Francisco de Quito USFQ este cea mai importantă universitate din Ecuador, pe locul 1 în Ecuador și pe locul 51 în America Latină de QS World University Rankings. Suntem o comunitate academică activă care caută să educe și să dezvolte lideri liberi gânditori, inovatori și creativi. Suntem o instituție academică de arte liberale, privată, non-profit. USFQ se concentrează pe educarea, cercetarea și servirea comunității prin filozofia artelor liberale, integrând toate părțile interesate ale societății noastre. Peste 8000 de studenți sunt axa vitală a Universității San Francisco de Quito USFQ, cu oameni din toate regiunile și naționalitățile din Ecuador, alături de studenți internaționali de schimb. USFQ oferă peste 4000 de cursuri academice pe an și mai mult de 50 de specializări în sistemul de arte liberale.

  • Quito, Ecuador

  Instituția academică FMI este o referință internațională în formarea postuniversitară cu peste 125.000 de studenți și 5.000 de companii formate în 20 de ani. Calitatea și prestigiul serviciilor sale sunt susținute de entități precum The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBAs (AMBA) și sigiliul EFQM +500.

  • Monterrey, Mexic
  • Buenavista, Mexic
  • + 36 Mai mult

  Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă, care nu are legătură cu partidele politice și religioase. A fost fondată în 1943 datorită viziunii omului de afaceri mexican Eugenio Garza Sada. Are 31 de campusuri și 21 de sedii și birouri de legătură internaționale. Obiectivul său este de a instrui lideri cu spirit antreprenorial, simț uman și un nivel ridicat de competitivitate.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro , în conformitate cu angajamentul de serviciu pentru societatea din Milagro, regiune și țară, prezintă potențialele sale instituționale, structurate din funcțiile de bază ale Universității, considerate ca fiind esența sa. Predarea înțeleasă ca acțiune fundamentală în exercițiul vieții academice este susținută de o echipă umană cu pregătire și vocație de a face față provocării de formare a ființelor umane cu conștientizare critică și simț social. Cercetarea, generator de cunoștințe și soluții la problemele țării, este evidențiată prin dezvoltarea de proiecte științifice, publicații indexate, lucrări naționale și internaționale și reviste științifice pentru diseminarea acestora. Legătura cu comunitatea înțeleasă ca transferul de tehnologie și aplicarea cunoștințelor în soluția eficientă a problemelor societății.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil este dedicată oferirii unei educații de excelență, promovării cercetării formative-aplicate și dezvoltării liderilor în multe discipline. Pentru studenții care doresc să investigheze structurile problematice cu care se confruntă țara și lumea afacerilor, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil oferă o experiență de neegalat prin liniile noastre de cercetare.

  • Loja, Ecuador

  Universitatea Tehnică Privată din Loja a fost înființată de Asociația Maristă Ecuadoriană (AME) la 3 mai 1971 și recunoscută de statul ecuadorian în baza Decretului executiv 646, publicat în registrul oficial nr. 217 din 5 mai 1971, este constituit ca entitate juridică autonomă sub protecția „Modus Vivendi” sărbătorit între Sfântul Scaun și Ecuador, ținând cont de normele Bisericii în organizarea și guvernarea sa. Mentorul și primul cancelar al Universității au fost fratele marist Santiago Fernández García și primul rector al UTPL a fost inginerul Alejo Valdivieso, care a fost numit ca autoritate principală a Universității la 3 octombrie 1971. UTPL este o instituție autonomă , cu un scop social și public care conferă, dezvoltă cercetări cu libertate științifico-administrativă și participă la planurile de dezvoltare ale țării. Este un pionier în modalitatea de învățământ la distanță din 1976, deschizând posibilitatea de a accesa un învățământ superior de calitate. În 1997, Dieceza de Loja a transferat la Institutul lui Hristos Mântuitorul, misionarii și misionarii ideologici conducerea Universității, astfel încât să o poată conduce cu autonomie totală și în concordanță cu carisma Idente.

  • Valencia, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 4 Mai mult

  Viu este o universitate tehnologică, cu o sală de clasă on-line și de predare audiovizuale. Prin ecranul computerului și de oriunde în lume, / elevii de clasa a primi în timp real, prin videoconferințe interactive, care oferă cele mai bune experți internaționali.

  • Brattleboro, Statele Unite ale Americii
  • Washington, DC, Statele Unite ale Americii
  • + 13 Mai mult

  SIT Graduate Institute oferă diplome de master, certificate și programe de dezvoltare profesională cu axare internațională în domeniile transformării conflictelor, educației internaționale, dezvoltării durabile și TESOL. Din 1964, SIT pregătește profesioniști pentru a avea succes în medii interculturale și internaționale.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...