Keystone logo
Bulgaria

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Bulgaria 2024

Numărul de instituții: 3
  • Pleven Center, Bulgaria

  Universitatea Medicală - Pleven este una dintre cele cinci universități medicale din Bulgaria. A fost înființată în 1974, extinzând orizonturile, dimensiunea și reputația Spitalului Orășenesc, fondat în 1865. Astăzi, combinând tradițiile trecutului cu posibilitățile prezentului, încorporează facilități educaționale și terapeutice, o bază preclinică contemporană, Spital universitar cu peste 1000 de paturi și clinici în toate domeniile medicale majore, precum și un număr mare de clinici specializate și unități de cercetare cu echipamente moderne de diagnostic și terapeutic.

  • Varna, Bulgaria

  Bine ați venit la Universitatea de Medicină-Varna - una dintre cele mai moderne și high-tech universități din țară! Mediu multinațional atractiv, metode și facilități de instruire de ultimă generație, instruire în lumea reală și de simulare, condiții sportive și de recreere minunate în capitala mării Bulgariei - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care studenții din aproximativ 50 de țări peste tot în lume au ales să studieze la Universitatea de Medicină-Varna!

  • Sofia, Bulgaria

  Universitatea de Medicină - Sofia (MUS) are un loc unic în sistemul de învățământ bulgar. Nivelul ridicat de predare, formare și realizările în activitatea de cercetare, asistență medicală și activități publice sunt integrate - cu scopul ca UM să fie inovator și să satisfacă interesul public. Universitatea se străduiește să conducă la nivel regional, sporind în același timp calitatea educației la nivel național și internațional.