Keystone logo
Australia

Cele mai bune universități pentru Sănătate Programe în Australia 2024

Numărul de instituții: 9
  • Perth, Australia

  În 1979 a fost conceput primul furnizor național de formare fizică din Australia. Ideea a venit atunci când șase pasionați de fitness și-au unit forțele cu un obiectiv unic de a îmbunătăți calitatea programelor de antrenament și de a-și aduce pasiunile colective depline în industrie.

  • Heidelberg Heights, Australia

  Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) este unul dintre primii furnizori din Australia de educație și formare de calitate. Domeniile cheie de expertiză ale Institutului și furnizarea cursurilor sunt asistența medicală, serviciile de sănătate și comunitare, cum ar fi îngrijirea persoanelor în vârstă, sprijinul pentru persoanele cu dizabilități și educația și îngrijirea copiilor mici, cu cercetare și dezvoltare în curs de desfășurare în domenii noi, cum ar fi managementul sănătății și studii de limba engleză.

  • Alexandria, Australia

  Certificatul III în fitness este primul tău pas în industria fitnessului. Această calificare națională vă permite să fiți „instructor de fitness”. Veți învăța să evaluați, să instruiți și să supravegheați clienții în centrele de fitness și sălile de fitness.

  • Brisbane City, Australia

  De la înființarea sa în 1979, Grupul Sarina Russo a condus calea lansării și îmbunătățirii carierelor a mii de persoane din întreaga lume. În calitate de lider în furnizarea de cursuri de limbă engleză și abilități profesionale studenților australieni și internaționali, studenții noștri au dobândit cu succes abilitățile și experiența necesare pentru a continua studiile la universitate sau pentru a obține rezultatul atât de important al carierei.

  • Preston, Australia

  ALACC este un colegiu de educație și formare profesională (VET) cu sediul în Melbourne (Preston), care oferă cursuri recunoscute la nivel național.

  • Canberra, Australia
  • Sydney, Australia

  College of Nursing Australia ( ACN ) se angajează să promoveze conducerea asistenților medicali pentru a spori asistența medicală. La colegiul nostru, credem cu tărie că toate asistentele medicale pot fi lideri, indiferent de funcția lor sau de nivelul de vechime.

  • West Melbourne, Australia

  Menzies Institute Of Technology este o organizație de formare acreditată, renumită pentru accentul său puternic pe educație.

  • Burwood, Australia

  La New Era Institute , ne concentrăm nu numai pe creșterea potențialului dvs. academic, ci și pe creșterea personală în domenii precum leadership, jucător de echipă și creativitate sporită. Ne proiectăm cursurile pentru a vă implica în munca aplicată pentru a învăța pentru dezvoltarea liderilor de afaceri.

  • Sydney, Australia

  INT Nurse Training este o organizație de formare înregistrată (Cod: 45232) care furnizează cursuri de înaltă calitate cursanților din Australia.