College of the Rockies

Introducere

Despre noi

Situat în Munții Stâncoși Kootenay din sud-estul BC, vă oferim oportunități de viață și oportunități de învățare pentru a se potrivi cu setările noastre spectaculoase.

Campusul nostru principal și Campusul Gold Creek se află în Cranbrook. De asemenea, avem campusuri regionale în Creston, Fernie, Golden, Invermere și Kimberley, care oferă programe și cursuri unice.

Care este avantajul College of the Rockies ?

  • Dimensiuni mai mici ale clasei
  • Instruire personalizată
  • Tehnologie actualizată
  • Servicii de asistență excelentă
  • Personal profesionist, prietenos care este dedicat succesului studenților face College of the Rockies cel mai bun loc pentru a trăi, a învăța și a juca!

Misiunea noastră

Pentru a transforma viața și a dezvolta comunitățile prin puterea educației.

Viziunea noastra

CREȘTEREA ȘI REALIZAREA EXPERIENȚEI DE STUDENȚĂ PERSONALĂ ÎN CANADA.

Valorile noastre

Nu este ceea ce spunem, dar ceea ce facem contează.

Succesul studentului ne conduce succesul

De la usa din fata la sala de clasa, suntem pasionati de angajamentul nostru de a ne interesa personal pentru a descoperi ce motiveaza si incita fiecare student.

Apreciez oamenii, tara si cultura

Fie că suntem studenți, co-lucrători sau membri ai comunității, căutăm și ne cultivăm unul altuia. Ne apropiem reciproc cu bunătate și îngrijire pentru viitorul nostru și pentru viitorul comunităților noastre. Împărtășim reciproc istoriile și realizările fiecăruia, știind că atunci când alții fac mai bine, noi toți facem mai bine.

Ascultați și accelerați înțelegerea

Noi ascultăm mai întâi, astfel încât să putem promova succesul celuilalt. Îmbunătățirea ascultării noastre îmbunătățește învățarea, relațiile noastre și productivitatea, minimizând conflictul și neînțelegerile.

Fii curios și creativ

Învățăm aici! Când ne apropiem de învățare și de viață cu o minte deschisă, pregătiți pentru schimbare și capabili să vedem lucrurile în noi moduri, putem să-i susținem pe cei din jurul nostru să crească și să învețe. Vom judeca mai puțin și vom întreba mai frecvent "Ce am învățat?" și "Cum altfel am putea aborda acest lucru?"

Locații

  • College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500, V1C 5L7, Cranbrook

Întrebări