Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Sănătate Programe în Chirurgie estetică 2024

3 Sănătate Programe în Chirurgie estetică 2024

Prezentare generală

Ce este Chirurgia Estetica?
Chirurgia estetică este un tip de chirurgie plastică care are ca scop îmbunătățirea aspectului unei persoane. Operațiile estetice comune includ mărirea sânilor, liposucția și operația la nas. În timp ce majoritatea operațiilor estetice sunt efectuate din motive estetice, unele pot fi făcute și pentru a corecta un defect congenital sau o leziune.

Ce pot face cu o diplomă în Chirurgie Estetică?
Există multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu o diplomă în chirurgie estetică. Unii oameni aleg să lucreze într-un cabinet privat, în timp ce alții pot lucra într-un spital sau într-o clinică. Unii chirurgi estetici pot preda, de asemenea, la o școală de medicină sau pot efectua cercetări.

Ce tipuri de diplome există în Chirurgie Estetică?
Există multe tipuri diferite de grade de chirurgie estetică disponibile. Unele programe se concentrează pe chirurgia plastică generală, în timp ce altele se pot specializa într-un anumit tip de procedură. Multe școli oferă burse sau rezidențe pentru cei care doresc să-și continue pregătirea.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Chirurgie Estetică?
În timpul unei diplome de chirurgie estetică, studenții învață despre diferitele tehnici utilizate în chirurgia plastică. Ei vor studia, de asemenea, anatomia și fiziologia corpului uman, precum și principiile esteticii. În plus, studenții învață despre aspectele etice și legale ale chirurgiei estetice.

Citeste mai mult

Filtre

  • Asistență medicală
  • Medicină chirurgicală
  • Chirurgie estetică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe