Keystone logo

2 Certificat Programe în Asistență medicală Medicină Patologie 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Asistență medicală
  • Medicină
  • Patologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Certificat Programe în Asistență medicală Medicină Patologie

Un certificat are un număr de funcții. Ea poate pregăti studenții pentru studii suplimentare în domeniul de focalizare, sau poate conduce în mod direct la un loc de muncă sau de carieră. Certificatele sunt disponibile pentru studenți cât și profesioniști actuali.

Ce este un certificat în patologie? Acest curriculum oferă studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a colecta sânge și alte specimene de patologie. Fiecare program va varia, dar subiectele abordate de multe ori includ flebotomie (de colectare a sângelui), tehnici de colectare patologie, customer service, sănătate locul de muncă și siguranța, controlul infecției, electrocardiograma (ECG), și terminologie medicală. Unele programe pot oferi, de asemenea, oportunități pentru stagii în cadrul unităților locale de asistență medicală înainte de finalizarea certificatului.

Acest certificat este adesea benefic pentru cei care doresc să lucreze în domeniul medical, dar nu doresc să-și petreacă ani în școală.Acesta poate beneficia, de asemenea cei care sunt într-un program de educație medicală formală, dar doresc să perfecționeze abilitățile lor în acest domeniu.

Costurile asociate cu castiguri acest certificat poate varia de la un loc la altul. Școli din toată lumea oferă acest program, astfel încât locația este un factor important de cost. Alti factori includ lungimea cerințelor specifice ale programului și programului. Elevii ar trebui să cheme școlile direct pentru a afla despre școlarizare și taxe.

Câștigul salarial acest certificat se pregătește de multe ori studenții pentru o varietate de oportunități de angajare. titluri de poziție tipice includ asistent de patologie, ofițer de colectare exemplar, ajutorul de laborator, colector de patologie, asistent de recepție specimen, și ofițer operațional. Angajatorii includ spitale, clinici, centre de ingrijire in varsta, si sectorul privat.Câștigul salarial acest certificat este, de asemenea, de multe ori benefic pentru munca în alte posturi medicale, cum ar fi asistente medicale, personal medical calificat, profesionisti de laborator, cercetători și cei care lucrează în industria farmaceutica si biotehnologie.

Utilizați baza de date on-line pentru a găsi școală perfectă. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.